Çözüldü i3 10105F sistemde alınan birden fazla mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

DoganGoodman

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB t-Force DDR4 3200 MHz RAM.
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 500 GB NVMe SSD.
Ekran kartı
GTX1650Super.
Anakart
H510M h
İşlemci
i3 10105F
Minidump raporu:
dump.rar

Kasa biraz eski ısınma sorunundan şüpheliydim fakat AIDA64 testlerinde bir problem yoktu macun yenilemesi ve toz temizliğini de yaptım fakat sorun devam ediyor.

@181951, @claus

Çözüm
NVIDIA Broadcast'i, BattlEye anti hile programını kaldır.

Ayrıca büyük ihtimalle sistemde birden fazla anti virüs yazılımı var ki bunlar çakışma yaratıyor. Tüm anti virüs programlarını sil. Norton, Kaspersky vs.

BIOS güncellemesi de yapmanı önerebilirim bu noktada.
Rich (BB code):
BiosVersion = F16
BiosReleaseDate = 12/08/2022
Ekran kartı sürücünüz kaldırıp WHQL sertifikalı güncel bir sürüm kurun:

SFC rehberini uygulayın:

Ayrıca büyük ihtimalle sistemde birden fazla anti virüs yazılımı var ki bunlar çakışma yaratıyor. Tüm anti virüs programlarını sil. Norton, Kaspersky vs.

Rich (BB code):
BiosVersion = F16

Çözüm
Ekran kartı sürücünüz kaldırıp WHQL sertifikalı güncel bir sürüm kurun:

Hocam WHQL sertifikalı en güncel sürüm yüklü zaten tekrardan sil yükle yapmama gerek var mı?

SFC rehberini uygulayın:

SFC taramasında da bozuk dosyaların düzeltildiğine dair bir sonuç aldım.

Rich (BB code):
BiosVersion = F16.

NVIDIA Broadcast'i sildim fakat BattlEye programını bulamadım ve siz söyleyince Kaspersky ile Norton'un çakışma yaptığını fark ettim ikisinde sildim şimdilik problem çözülmüş gibi gözüküyor.
BIOS güncellemesine de yakın bir zamanda bakacağım teşekkürler.

Hocam WHQL sertifikalı en güncel sürüm yüklü zaten tekrardan sil yükle yapmama gerek var mı?

SFC taramasında da bozuk dosyaların düzeltildiğine dair bir sonuç aldım.

NVIDIA Broadcast'i sildim fakat BattlEye programını bulamadım ve siz söyleyince Kaspersky ile Norton'un çakışma yaptığını fark ettim ikisinde sildim şimdilik problem çözülmüş gibi gözüküyor.
BIOS güncellemesine de yakın bir zamanda bakacağım teşekkürler.

Rica ederim, sorun anti virüsleri kaldırarak mı çözüldü tam anlayamadım. BattlEye zaruri değildi zaten. Bir diğer dediğim broadcast ise ana sorunlardan biriydi, haberin olsun.

Rica ederim, sorun anti virüsleri kaldırarak mı çözüldü tam anlayamadım. BattlEye zaruri değildi zaten. Bir diğer dediğim broadcast ise ana sorunlardan biriydi, haberin olsun.

Tüm çözümleri uyguladım hocam büyük ihtimalle antivirüsleri ve broadcasti silince çözüldü. Bir de broadcast sistemi her kapatışımda hata veriyordu bu kadar büyük bir problem olduğunu düşünmemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı