SteelSeries Arena 9 cızırtı yapıyor

Alican Akgün

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi.
Arkadaşlar YouTube video paylaştım evde kendim çektim izleyin ve görün çok net bir şekilde 5+1 geçince cızırtı geliyor 2+1 de problem yok bir şey yapabilir miyiz? 1 yıllık ürün daha önce böyle bir şey yapmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Urunu bilmiyorum ama kablolari kontrol edebiliyorsaniz edin, onun disinda her sey normalse kesinlikle servise gonderin. Ek olarak farkli bir bilgisayarda da deneme imkaniniz oldu mu? Belki surucu veya Steelseries GG yazilimiyla ilgili bir problem de olabilir.

Sistemdeki ne kadar Realtek yazılımı varsa silsem yardımcı olur mu belki yazılımsal bir sorun var. Ayrıca gg sildim yükledim. Silindiğinde de aynı şey devam etti yeniden yüklediğimde de.

Sistemdeki ne kadar Realtek yazılımı varsa silsem yardımcı olur mu belki yazılımsal bir sorun var. Ayrıca gg sildim yükledim. Silindiğinde de aynı şey devam etti yeniden yüklediğimde de.
Sorunun tamamen yazilimsal olduguna eminseniz ses suruculerini tamamen kaldirip tekrar kurmayi deneyin hocam Revo Uninstaller ile. Mesela bazen uzamsal ses de aciliyor, onu kapatip veya kapaliysa acip da deneyebilirsin.

Uzamsal ses kapalı baktım / mono ses de kapalı. Eminlik bir durum yok aklıma öyle geldi yoksa durup dururken ne oldu ki cihaz elektrikten yandımı ki böyle yapıyor ne bileyim.

Farklı bir cihaz testi ancak 2-3 gün sonra şu an bulamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı