Çözüldü i3 10105F sistemde Battlefield 1 her 2 saniyede bir takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

EmreAy561

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni gelen Steam indirimiyle Battlefield 1 aldım oyunu açtım ama oynamaya çalıştığım her an takılıyor, tekrar takılıyor ve bu oynamamı direkt olarak engelliyor. DirectX12'yi kapatmayı denedim ancak bir şey değişmedi, düşük grafik ayarlarında da oynadığımda bir farklılık olmuyor RAM: 16 GB CPU: Intel Core i3-10105F 3.70GHz GPU: AMD Radeon RX 6600.

Çözüm
Sürücüler güncel sıcaklıklar ise 50 derece civarı gözüküyor.

Hocam işlemcinin macununu falan kontrol edin. Muhtemelen ısındığı için drop yiyorsunuz.
En yakın zamanda bakıcağım,birşey değişmez ise artık oynayamayacağım maalesef.

Bu arada nedenini bilmiyorum ancak bir sonraki gün denediğimde full ekran değil pencereli oynadım ve düzeldi.
Driverlar güncel değilse güncelleyin. Bir de ekran kartı ve işlemci sıcaklığı ne durumda?

@EmreAy561 DDU ile temiz kurulum yapmanızı öneririm.

@EmreAy561 Oyunu oynarken sıcaklıklarını kontrol edin, MSI Afterburner kullanmanızı öneririm.

Son düzenleme:

Sıcaklıklarınızı kontrol edin

En iyi sürücü zaten yüklü diyor . Ayrıca sıcaklıkları 50 derece civarında gösteriyor ama oyunu açınca bilgisayardı ses farkı baya değişiyor

En iyi sürücü zaten yüklü diyor. Ayrıca sıcaklıkları Core Temp'te minimum 42 en fazla 58 gösteriyor ama oyunu açınca bilgisayardı ses farkı bayağı değişiyor.

Hocam işlemcinin macununu falan kontrol edin. Muhtemelen ısındığı için drop yiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıkları takip edin ve sürücüler güncel değilse güncelleyin.

Sürücüler güncel sıcaklıklar ise 50 derece civarı gözüküyor.

En yakın zamanda bakıcağım,birşey değişmez ise artık oynayamayacağım maalesef.

Bu arada nedenini bilmiyorum ancak bir sonraki gün denediğimde full ekran değil pencereli oynadım ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…