Selam herkese. Mavi ekran alıyorum bilgisayar tekrar başlarken BIOS ekranına atıyor BIOS ekranında da SSD'yi görmüyor. Kendim bilgisayarı kapatıp 15-20 saniye sonra başlattığımda sorun yok ama minidump dosyası boş. CCleaner vb uygulamalar bilgisayarda yok hiç yüklemedim.
memory.dmp dosyasını paylaşıyorum sizlerle.
SSD, Ekran kartı, ses sürülerinde sorun var.
Sürücü bulucu da kullanmış gibisin. DDU ile GPU kaldır güncel sürücnü sitesinde yükleyin. SSD sağlık duurmunu yazılımından kontrol edin.
SSD, Ekran kartı, ses sürülerinde sorun var.
Sürücü bulucu da kullanmış gibisin. DDU ile GPU kaldır güncel sürücnü sitesinde yükleyin. SSD sağlık duurmunu yazılımından kontrol edin.
2-3 ay önce de mavi ekran yedim o zaman da DDU ile GPU kaldırıp tekrar kurmuştum.
ssd sağlık durumunu Crystal Disk Info uygulamasından baktım %100 iyi yazıyor.
sürücü bulucu hiç kullanmadım bilgisayar servisten geldiğin den beri oyun harici uygulama indirmedim
Söylediğim şekilde kaldıırp güncel sürücünüzü kurun. SSD sağlığı iyi ise SATA ve güç bağlantılarını kontrol edin. Farklı sata girişine anakartta takmayı deneyin.
Söylediğim şekilde kaldıırp güncel sürücünüzü kurun. SSD sağlığı iyi ise SATA ve güç bağlantılarını kontrol edin. Farklı sata girişine anakartta takmayı deneyin.