i3-10105F sisteme 800 TL PSU önerisi

Bütçe
800
Makaleler
3
Yer
Jerusalem
RAM
Oloy WarHawk RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16
İşlemci
Intel® Core™ i3-10105F
Sistemim:

⮞ Intel® Core™ i3-10105F
⮞ MSI H310M Pro- M.2 Plus.
⮞ Oloy warhawk RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16.
⮞ PowerColor red Dragon Radeon RX570 4 GB GDDR5 256 bit.
⮞ SanDisk 250 GB Ultra 3D M.2 SSD.
⮞ WD Caviar Black 3.5" 500GB HDD.
⮞ MSI MAG Forge 100R.

Halihazırda Corsair CV550 80+ 550W PSU kullanıyordum fakat dün PC'yi temizlerken kabloları kelepçeliyordum ki sanırım PSU'nun anakarta giden kablosunu fazla sıktım, anakarta güç gitmiyor haliyle. Yedekte PSU olmadığı için direkt sıfırını almaya yöneldim. Mümkünse kablolarını şu tak çıkar olan modellerden önerirseniz, en azından kasada fazla kablo sorunundan kurtulurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:

Halihazırda Corsair CV550 80+ 550W PSU kullanıyordum fakat dün PC'yi temizlerken kabloları kelepçeliyordum ki sanırım PSU'nun anakarta giden kablosunu fazla sıktım, anakarta güç gitmiyor haliyle. Yedekte PSU olmadığı için direkt sıfırını almaya yöneldim. Mümkünse kablolarını şu tak çıkar olan modellerden önerirseniz, en azından kasada fazla kablo sorunundan kurtulurum.
Aynı PSU'yu kullanıyorum bak şu tesadüfe, 800TL'ye alacağınız PSU kaç Watt? 550 mi daha üstü mü?

@JohnConstantine

Karar senin, ben aradaki fark çok gözüme batmıyorsa Tauro M+ gibi grup düzenlemeli PSU almazdım. Grup düzenlemeli PSU'lar iki kanalı da kontrol ettiği için yük altında sorun çekeceksin.

İki güç kaynağının da bekleme süresi kötü zaten, CX yine paçayı az kurtarıyor ama Tauro bekleme süresi olarak ATX standartlarının çok uzağında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı