- Makaleler
- 4
İşlemcinin görüntü kalitesine etki ettiği gibi bir şey mi varmış? Çevrenizden bu konularda yardım almayın bence.amd performans intel görüntü kalitesi falan çok deniliyor çevrem tarafından
İşlemcinin görüntü kalitesine etki ettiği gibi bir şey mi varmış? Çevrenizden bu konularda yardım almayın bence.amd performans intel görüntü kalitesi falan çok deniliyor çevrem tarafından
Çevreniz cahil insanlar ile kaynıyor. Intel 10. nesil oyun için fena değil. İlerde belki 10400F takarsınız.amd performans intel görüntü kalitesi falan çok deniliyor çevrem tarafından
Tabii ki 10 .nesil i5.bütçem var zaten ekran kartı ve işlemciye ayırdım bütçemin çoğunu amd ryzen 5 1600mü i5 10.nesilmi
Nerede geçiyor öyle bir olay? İntel'in tek çekirdek performansı genel olarak AMD'den daha iyi oluyor. Burada da seçim kullanıcıya kalıyor. Oyun için daha çok intel önerilse de çekirdek sayısı ve çoklu çekirdek performansı yüksek olduğu için AMD de tercih edilebiliyor. Çarpan kilidini de unutmamak gerek tabi.![]()
Bütçem var zaten ekran kartı ve işlemciye ayırdım bütçemin çoğunu AMD Ryzen 5 1600mü i5 10.nesilmi
Şunu da belirtmek istiyorum AMD ile Intel arasında 5 10 FPS fark olacaksa Intel yerine AMD almak daha mantıklı olabilir.
Modele göre konuşmak lazım.
Aynen öyle. Ryzen 5. nesil Intel'e şu anda kök söktürüyor örneğin.
R5 1600 ile 10400F arasında dağlar kadar fark var. İ5 10400F'in direk rakibi R5 3600.Şunu da belirtmek istiyorum AMD ile Intel arasında 5 10 FPS fark olacaksa Intel yerine AMD almak daha mantıklı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.