i3 1010F işlemci için anakart önerisi

uksenk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Ben çok düşük bütçeli bir PC toplamak istiyorum. Kafamda işlemci olarak Intel i3 1010F i düşündüm. Ekran kartı olarak 1030 Low profil 2 GB düşünüyorum ama başka öneriniz varsa yazarsanız sevinirim. RAM SSD önemli değil. Anakart ve ekran kartı önerirseniz sevirinim. Ekran kartı bütçem 1000 TL anakart 600 700 olabilir.

@uksenk
AMD kartlardan anlamıyorum.

Arkadaşa sorduğunuz soruya gelince; GDDR değerinin DDR ile alakası yok. Yani GDDR6 bile takabilirsiniz. DDR5 kısmı daha kesin değil.

Hocam teşekkürler çok anlamadigim için soruyorum orada DDR4 yazıyor ya bu anakarta GDDR5 ekran kartı veya DDR5 RAM takamiyor muyuz?

Hocam peki AMD ekran kartı öneriniz var mı?

RX550 alınabilir 2 el ya da bütçeyi arttırarak sıfır alırsınız.

Hocam tessekurler çok anlamadigim için soruyorum orda ddr4 yazıyor ya bu anakarta gddr5 ekran kartı veya ddr5 ram takamiyormuyuz

Hocam peki amd ekran kartı öneriniz varmi
DDR4 anakartın RAM desteği oluyor. GDDR5 veya GDDR6 ekran kartı RAM'i anakarta alakası yok. DDR4 anakarta DDR5 takılmaz.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ileride ekran kartını degicegim için sordum peki şimdi bu sistemi topladigimda şuan kafana oturan bir 1030 kart intel i3 1010f önerdiğiniz anakartlardan biri 2x4 ram yâda tek 8 bilmiyorum hangisi iyi olur 120 de ssd şeklinde toplarsam valorant yayını yapabilirmiyim en düşük grafiklerde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı