Hocam deneyin. Denemekten zarar gelmez. (Yani ben öyle biliyorum.) Şu anda da zaten Windows 7'den yazıyorum. (.iso dosyası Technopat'e ait.)İyi akşamlar öncelikle. İşimden dolayı i3 10110u işlemciye Windows 7 kurmam lazım. Bunun için öncelikle bilgisayar FreeDOS ve UEFI kabul ediyor galiba. İkincisi ise bu işlemcinin Windows 7 desteği var mı kurulabilir mi?
uefi olarak mı yüklediniz acaba?Hocam deneyin. Denemekten zarar gelmez. (Yani ben öyle biliyorum.) Şu anda da zaten Windows 7'den yazıyorum. (.iso dosyası Technopat'e ait.)
Hayır hocam. Benim PC UEFI desteklemiyor. Ama sıfır kurulum yaparsınız. Ben öyle yaptım mesela. SSD'ye kuracaksanız 5-10 dk.'yı geçmiyor. Ben de öyle oldu.uefi olarak mı yüklediniz acaba?
uefi olarak mı yüklediniz acaba?
hocam bende normal kurmak istiyorum ama bilgisayar sadece uefi olarak usb hazırlarsam görüyor. aslında yüklüyorum ama açılışta takılıyorHayır hocam. Benim PC UEFI desteklemiyor. Ama sıfır kurulum yaparsınız. Ben öyle yaptım mesela. SSD'ye kuracaksanız 5-10 dk.'yı geçmiyor. Ben de öyle oldu.
Hocam şu anda hangi sistem yüklü?hocam bende normal kurmak istiyorum ama bilgisayar sadece uefi olarak usb hazırlarsam görüyor. aslında yüklüyorum ama açılışta takılıyor
hocam şuan win 10 kurdumHocam şu anda hangi sistem yüklü?
Hocam "EasyBCD" diye bir program var. Kendi diskinizden yeni bir birim oluşturun. Sonra indirdiğiniz Windows 7 iso dosyasını açın (Üzerine tıklayın. Yani bağlayın.). Sonra o oluşturduğunuz birimin içine bu iso dosyasının içerisindeki dosyaları atın. Böyle gerçi bir şey anlaşılmaz ki.hocam şuan win 10 kurdum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.