i3-10110u laptopa macOS kurmak

tamam bakıyorum

baktım heliport da yaptım all pci device de yaptm halting yazıyor demek ıstedıgım acılıyor sıstem ama olmuyor ne yapcaz herşeyi yaptım

Son düzenleme:
ilmw çalışmıyor

hdd de apple kurarken bozuldu geri yollayacam

birini attım

hocam hiçbiri olmadı ben size son kez confiiğimi atıyorum bakalım ne yapmışım 2kext yüklü şekilde atıyorum şey ile teamwieer veya anydesk ile bu kardeşine yardım etme şansın varmı az kaldı üni için kurumdan ayrılmama

kalacak yerim olmayacağı için mac niyetine satıp gelir elde etmek istiyorum korkuyorum ancak grafikleri halledebilidm sadece

ingilizce sitede bunu yapmışlaraçıklayabilir misiniz hocam Biraz daha spesifik olmak gerekirse, bu OpenCore 0.6.4'ü kullanarak benim için de işe yaradı. Yapılandırmadaki tam değişiklik.plist olduğunu: Kök -> Çeşitli -> Güvenlik -> SecureBootModel (tür: Dize, değer "Varsayılan")

bence de güvenlik duvarı benzeri bişi engelliyor

• Catalina'daki open core 0.6.2'de çalışıyor, airportitlwm'yi yerleştirin.kext klasörüne kext (heliport'u sil) ve yapılandırmanızın anlık görüntüsünü temizleyin.plist ve yeniden başlat.

• nasıl yapmış

Son düzenleme:
Hocam iki kexti aynı anda atmayın, ilk itlwm ile Heliport deneyin. Olmazsa Airport ile ayarlardan girip deneyin. Yine çalışmazsa kart Intel değil mi diye düşünmedim değil. Yine olmazsa Hackintool'a açıp Çeşitli sekmesini buraya atın.

Aşağıda söylediğiniz işe yarar mı bilmiyorum ama o şekilde ayarlayıp configi geri atacağım, denersiniz.

Hocam bu arada OS X infoda bir kişi ve yabancı forumlarda bir kişi şu şekilde de çözmüş.
  • J214K - MacBook Pro16, 2 (Mayıs 2020) minimum macOS 10.15.4 (kişinin belirttiği macOS versiyonu.=Catalina)

• Adam şunu yazmıs normalde aynı sorun Catalina'da var ama Secure Boot J214K yaparak calistirabiliyordum high sierrada çözümü nedir? Konu açmış.
    Recovery environment'te calisiyor bu arada kext.
  • Default iken boot edemiyorum.
    Kext High Sierra icin evet ayni sorun Catalina'da vardi J214K ile cozebiliyordum.
  • Acaba bizde bunu bulup yapsak.

Elbette, Güvenli Önyükleme Modeli'ni yukarıdaki listeden önyüklemek istediğiniz macOS sürümüne karşılık gelen değere de ayarlayabilirsiniz (örneğin macOS Catalina 10.15.1 için j160 MacPro7,1). bizimki10.15.4 veya 10.15.7 ise acaba kaç olacak

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-07-29 233755.png
    77,5 KB · Görüntüleme: 27
O zaman bununla bir deneyin, bunda SecureBootModel Default ayarlı.

tamam hocam kext de sadece itmlwm ve o son attığınız heliport var doğru mu application klasöründe unutmadan attığım o yazıları ben anlamadım ondan sorucam siz o sorulardan disable olması gerektiği kanısına mı vardınız

hocam her ayarı yaptıktan sonra heliport otomatik tanıyor dimi wifiyi birde ben dual boot kullanıyorum ordakı klasor windows efı klasörüne bağlı sıkıntı olur mu kexte var bakalım olmazsa bağlanalım mı bi şekilde

Attığım config ile sistem ayarları üzerinden bağlanacaksınız, yani EFI\OC\Kexts klasörünüzde Airportitlwm olacak. Windows EFI işini sonra hallederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…