i3-1115G4 - 4 GB RAM sistemde GTA: Sa Definitive Edition oynanır mı?

ByYusuf

Centipat
Daha fazla  
Şimdi bende 4 GB RAM'li 11th gen Intel(R) Core(tm) i3-1115G4 @ 3.00GHz işlemcili bir bilgisayar var, bunda GTA: Sa Definitive Edition oynayabilir miyim? Veya oynanabilir bir hale getirebilir miyim?

Şimdi bende 4 GB RAM'li 11th gen Intel(R) Core(tm) i3-1115G4 @ 3.00GHz işlemcili bir bilgisayar var, bunda GTA: Sa Definitive Edition oynayabilir miyim? Veya oynanabilir bir hale getirebilir miyim?

Oynanır.

Oynanır ama çok saçma bir optimizasyonu olduğu için arada FPS düşmesi olabilir PC de oynamadım PS5 imde nadirde olsa takılma oluyordu.

Şuan indiriyorum, herhangi bi ayar yapmama gerek var mı? Birde emin misiniz? (Cevabın o kadar kısa ki güven duygusu değil şüphe duygusu uyandırıyorsun :D (!))
hocam aman aman fps beklemeyim 40 fps size yeterse açar

Oynanır ama çok saçma bir optimizasyonu olduğu için arada FPS düşmesi olabilir PC de oynamadım PS5 imde nadirde olsa takılma oluyordu.
İnşAllah oynayabilirim, normal olarak 30-40 FPS verse ayarları düşürüp 60 da oynarım yani bakıcaz teşekkürler yorumunuz için.

hocam aman aman fps beklemeyim 40 fps size yeterse açar
Haklısınız, çok bir beklentim yok dediniz gibi 30-40 verse ayarları kısar 60 alırım diye tahmin ediyorum indi şimdi türkçe yama kurup açıcam bakalım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı