i3-1115G4 - Intel UHD - 4 GB RAM sisteme RAM takviyesi yapılınca basit oyunlar oynanır mı?

ÖMER FARUK G 25

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisyarımın özlikleri.
CPU: Intel Core i3 1115G4.
GPU: Dahili 2 GB Intel UHD
SSD: 256 GB M.2 SSD 2700 MB 1700 MB okuma yazma.
RAM: 4 GB 2666MHz DDR4 Kingston
Ekran: 1920x1080 IPS ekran

Bu PC 4 GB RAM daha eklersem giriş seviyesi oyunları rahat oynayabilir miyim örnek olarak ETS 2 The Forest Mount and Blade Bannerlord vb
Almak isteğim RAM:

Ekran kartı yetersiz kalacaktır.

Euro Truck Simulator 2 nin giriş seviyesi oyun olduğunu düşünmüyorum.
Çamur grafiklerle oynamassanız

35 40 FPS zorla mı yani benim için yeterli olur bu FPS'ler.

ETS düşük grfiklerde 50 FPS kaldırıyor biraz oynanabilir grfiklerde oynar mıyım?

20 30 arasında alırsınız UHD 730 mu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

20 30 arasında alırsınız UHD 730 mu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sadece uhd bu benimki video daki kadar kötü değil uhd g4 serisi benimki

Bilgisyarımın özlikleri.
CPU: Intel Core i3 1115G4.
GPU: Dahili 2 GB Intel UHD
SSD: 256 GB M.2 SSD 2700 MB 1700 MB okuma yazma.
RAM: 4 GB 2666MHz DDR4 Kingston
Ekran: 1920x1080 IPS ekran

Bu PC 4 GB RAM daha eklersem giriş seviyesi oyunları rahat oynayabilir miyim örnek olarak ETS 2 The Forest Mount and Blade Bannerlord vb
Almak isteğim RAM:

sana bi öneri veriyim 4gb ram değilde 8gb ram al 12gb olsun çünkü ekran kartının vram özelliği eksik kaldığında ram den kısar ve ram olarak baya bi düşüş yaşarsın windows+r yaparak gelen sekmeye dxdiag yaz ekran bölümüne gel tüm özellikleri at buraya. mesela bende 12gb ram var şuan ets 2 low grafiklerde sabit 60fps (aynı özellikler) mid grafikler 45 fps max grafikler 20-30fps ama valorant tarzı oyunlar oynarken vram yetersiz kalıyo ramden kısıyo kullanılabilir ram zaten 11.7gb yazıyo kullanılan ram ise 11.5gb ve bu bile baya bi kısıtlıyo böyle bi ekran kartı için grafik kartı diyelim daha iyi olur 8gb ram çoğu oyun için yetersiz kalacaktır. he the forest a geliyim bende oynuyorum aynı sistemle low grafiklerde 20-30fps gösteriyo 12gb ramle ama birazdaha akıcı gibi oyun yani 30-40 fps diyebiliriz

sadece uhd bu benimki video daki kadar kötü değil uhd g4 serisi benimki
aga o kadar uzun mesaj atmışım keşke g4 de yazsaydın direk grafik kartı olan uhd graphics den bahsettim uzun yazdığım mesajda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı