i3-1115G4 UHD Graphics sistem CS2 oynatır mı?

kyrenbabapro

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, elimde 4 GB RAM'li bir PC var CS2 kaldırır mı sizce? (İnşallah yılbaşı yeni PC alacağım ona kadar bu PC'den oynamak istiyorum).
Sistem özelliklerim su sekilde;

İşlemci 11th gen Intel(R) Core(tm) i3-1115G4 @ 3.00GHz 3.00 GHz (Turbo Boost destekliyor işlemci 4,1 GHz olabilir boostla)
Takılı RAM 4,00 GB.
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Edisyon Windows 10 Pro.
Sürüm 22H2.
Ekran kartı;
Card name: Intel(R) UHD Graphics.
Manufacturer: Intel corporation.
Chip type: Intel(R) UHD Graphics family.
Display Memory: 1997 MB.
Dedicated Memory: 128 MB.
Shared Memory: 1869 MB.

Sizce kaldırır mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle merhaba, elimde 4 GB RAM'li bir PC var CS2 kaldırır mı sizce? (İnşallah yılbaşı yeni PC alacağım ona kadar bu PC'den oynamak istiyorum).

İşlemci 11th gen Intel(R) Core(tm) i3-1115G4 @ 3.00GHz 3.00 GHz (Turbo Boost destekliyor işlemci 4,1 GHz olabilir boostla)
Takılı RAM 4,00 GB.
Edisyon Windows 10 Pro.
Sürüm 22H2.
Ekran kartı;

Keyif alamazsınız.

Arkadaşlar öncelikle merhaba, elimde 4 GB RAM'li bir PC var CS2 kaldırır mı sizce? (inşallah yılbaşı yeni PC alacağım ona kadar bu PC'den oynamak istiyorum).

Takılı RAM 4,00 GB.
Edisyon Windows 10 Pro.
Sürüm 22h2.
Ekran kartı;

30 40 FPS civarı FPS alirsiniz diye düşünüyorum. UHD Graphics ile zorlanır.

RAM tek kanal ve 4 GB olduğu için zaten dahili GPU yarı performansında çalışacak, bu şekilde oyun oyanmaz.

arkadaşlar zaten en minumum ayarlarda oynicam genemi oyle olcak baslatma kodu vsde baya kullanıyorum
Hocam şu anlık oynayamazsın ama eğer Valve şu optimizasyon lanetliğini düzeltirse oynayabilirsiniz akıcı bir şekilde çünkü benim düşük PCem'de bile birkaç ayarla akıcı bir şekilde oynatabildiysem optimizasyonla hiç abartmıyorum CS:GO ile aynı FPS alabilirsiniz iddia ediyorum ama iyi bir optimizasyon yapmalı.

Maalesef sistem gereksinimleri karşılamıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ani FPS düşüşü optimizasyondan kaynaklı optimizasyon iyi bir şekilde düzeltirlerse abartmıyorum CS:GO'daki fpsmizin aynı FPS değerini hemen hemen yakalarız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı