i3-1115G4 UHD Graphics sistem CS2 oynatır mı?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, elimde 4 GB RAM'li bir PC var CS2 kaldırır mı sizce? (inşallah yılbaşı yeni PC alacağım ona kadar bu PC'den oynamak istiyorum).
Sistem özelliklerim su sekilde;

İşlemci 11th gen Intel(R) Core(tm) i3-1115G4 @ 3.00GHz 3.00 GHz (Turbo Boost destekliyor işlemci 4,1 GHz olabilir boostla)
Takılı RAM 4,00 GB.
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Edisyon Windows 10 Pro.
Sürüm 22h2.
Ekran kartı;
Card name: Intel(R) UHD Graphics.
Manufacturer: Intel corporation.
Chip type: Intel(R) UHD Graphics family.
Display Memory: 1997 MB.
Dedicated Memory: 128 MB.
Shared Memory: 1869 MB.

Sizce kaldırır mı arkadaşlar?

Kral aynı sistemle oynadım, CS 2 çözünürlük 640x bilmem ne olan var ya, en düşüğü işte, ona alıyorsun, grafikler en düşük 60 FPS veriyor, 45-60FPS arası ama arada bir oyundan atıyor.

Arkadaşlar öncelikle merhaba, elimde 4 GB RAM'li bir PC var CS2 kaldırır mı sizce? (inşallah yılbaşı yeni PC alacağım ona kadar bu PC'den oynamak istiyorum).
Sistem özelliklerim su sekilde;

İşlemci 11th gen Intel(R) Core(tm) i3-1115G4 @ 3.00GHz 3.00 GHz (Turbo Boost destekliyor işlemci 4,1 GHz olabilir boostla)
Takılı RAM 4,00 GB.
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Edisyon Windows 10 Pro.
Sürüm 22h2.
Ekran kartı;
Card name: Intel(R) UHD Graphics.
Manufacturer: Intel corporation.
Chip type: Intel(R) UHD Graphics family.
Display Memory: 1997 MB.
Dedicated Memory: 128 MB.
Shared Memory: 1869 MB.

Sizce kaldırır mı arkadaşlar?

Aynı sistemle normal CS bile oynayamıyordum, Valorant hiç oynatmıyordu, RAM arttırdım, 12 GB oldu, şu an CS2'de en düşük grafikler şu 640X bilmem ne çözünürlüğü var ya en düşük olan o çözünürlüğü yapıyorsun, 30FPS falan, arada 60FPS oluyor ama durmadan oyundan atıyor bilgine.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı