i3 12100-F için kule tipi fan önerisi

Katılıyorum işlemci kaynaklı sorun var. Çözemezsem teknik servise götürmeyi düşünüyorum.
Ben ya soğutucu montajı ya da kasa odaklı bir durum olduğu kanaatindeyim. İşlemcilerin bozulması falan imkansıza yakın bir durumdur.

Ben ya soğutucu montajı ya da kasa odaklı bir durum olduğu kanaatindeyim. İşlemcilerin bozulması falan imkansıza yakın bir durumdur.
2013 yılından kalma sadece tek 120mm arka fanlı bir kasa kullanıyorum ona rağmen şu ana kadar 78 derece gördüm hocam maksimum bence sorun kasada da değil.

Evet arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi kule soğutucu önerisi istiyorum. Bütçe 1000 lira. İşlemcimin ısınma sorunu var tam yükte 100 dereceyi geçiyor. Şu an stok fan kullanıyorum soğutmada yetersiz kalıyor. İyi günler.

Hocam ne zaman aldınız kasaniz ne bende de var en Max 68 derece gördü stok fan ile kullanıyorum 100 derece biraz çok geldi sanki oynadığım oyunlar RDR2 Spider-Man The Witcher 3

Hocam ne zaman aldınız kasaniz ne bende de var en Max 68 derece gördü stok fan ile kullanıyorum 100 derece biraz çok geldi sanki oynadığım oyunlar RDR2 Spider-Man The Witcher 3
Hocam kasanın hava akışı çok iyi önde üç arkada bir fan var. Üstünde de ızgara var üstten de hava giriyor.

Hocam kasanın hava akışı çok iyi önde üç arkada bir fan var. Üstünde de ızgara var üstten de hava giriyor.

Hocam ne zaman aldınız nereden aldınız? Garantisi varsa servise gönderin o kadar ısınması bir hata gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı