i3 12100-F için kule tipi fan önerisi

Size önerim soğutucuyu bir çıkarın. Termal macun yenileyip olması gerektiği şekilde yeniden monte edin. Eğer sıcaklık durumu devam ediyorsa uzay montaj yapın. Yine sıcaklığı gözlemleyin. Bu durumda soğutucu ya da kasa odaklı bir durum olduğunu da anlamış olursunuz.

Termal macun sürmüştüm, tekrar süreyim o zaman. Uzay montaja gerek yok çok zahmetli hocam.

Termal macun sürmüştüm, tekrar süreyim o zaman. Uzay montaja gerek yok çok zahmetli hocam.
Size kalmış tabii. Lakin bu işlemci ve stok soğutucu ikilisinin 100 dereceyi görmesi için başka durumlar gerekir.

Size kalmış tabii. Lakin bu işlemci ve stok soğutucu ikilisinin 100 dereceyi görmesi için başka durumlar gerekir.
Benim PSU 600w. Aşırı voltaj sorunu olabilir mi? Ekran kartım eski olduğu için güç kaynağı baya boşta kalıyor.

Corsair Spec Delta RGB ile i3 12100F kullanıyorum yazın stok soğutucu ile stres testinde maksimum 73 derece gördüm.
Stok fanda 100 dereceyi geçiyor muydu hocam sizde?

Evet arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi kule soğutucu önerisi istiyorum. Bütçe 1000 lira. İşlemcimin ısınma sorunu var tam yükte 100 dereceyi geçiyor. Şu an stok fan kullanıyorum soğutmada yetersiz kalıyor. İyi günler.
Stok fanlı ve yan kapağı biraz açık bir şekilde CPU'ya yük bindiren oyunlarda 75-80 derece görüyorum sende başka bir problem var bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı