i3 12100 ve GT1030'a 300W PSU yeter mi?

PIXEL01

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese mutlu yıllar. i3 12100, 8 GB RAM, GT1030 2 GB, Gigabyte H610MH. Bu sisteme 300W güç kaynağı yeter mi? Bir sıkıntı yaşar mıyım? Not: Güç kaynağımın modelini bilmiyorum. 2011'de bilgisayar almıştık o günden bereli kullanıyorum. 12 senelik bir güç kaynağı b. İr de şu anki sistemde i5 2400, 4 GB RAM, GT 1030, Pegatron anakart, 120GB SSD, 500GB HDD'de kullanıyorum bu güç kaynağını. Biraz karışık anlatmış olabilirim arkadaşlar.

PSU'yu değiştir hiçbir koruması yoktur onun, en ufak bir anormallikte kendisinin bozulmasıyla kalmaz bilgisayar parçalarını da bozabilir.

Öncelikle teşekkürler. Bütçeden dolayı sormuştum böyle bir soruyu. Değiştirmeyi düşünüyorum ama bütçe sıkıntılı akım korumalı prizle filan yaza kadar idare eder mi peki?

Hayır, pek bir farkı olmaz şu anki ile hocam. Bütçen ne kadar?

Konu başlığında yazan soruna gelirsek, yeterli olur fakat koruması falan olmayabilir, değiştirmeni öneririm.
Tamamdır hocam tekrardan teşekkürler son olarak Power Boost Fury 550W 80 Plus nasıl iş görür mü?

Hayır, pek bir farkı olmaz şu anki ile hocam. Bütçen ne kadar?

Konu başlığında yazan soruna gelirsek, yeterli olur fakat koruması falan olmayabilir, değiştirmeni öneririm.

Teşekkürler bütçem 4500TL civarı bir şey RAM işlemci ve anakartı ortadan çıkarıp geri kalanları yaza almak istiyorum. Hatta şu anki güç kaynağıma güvene bilsem şubatta yatacak olan bursla bir güç kaynağı alabilirim. Aerocool Cylon 500W vardı 850TL civara o iş görür mü peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı