Altyapı 70 Mbps desteklemesine rağmen 100 Mbps internet almak sorun oluşturur mu?

Ryuzakii

Decapat
Daha fazla  
Bugün Millenicom'a geçtim müşteri hizmetleriyle konuşup 100 Mbps'lik paketi seçtim ekipler interneti kurmaya geldiğinde altyapının en fazla 60-70 Mbps desteklediğini ve bu yüzden kopma gibi sorunlar olabileceğini söylediler. O şekil bağlayıp gittiler müşteri hizmetleriyle görüş dediler müşteri hizmetleri de daha düşük bir paket için daha fazla para istedi. Geçiş için ne yapmam gerektiğini merak ediyorum. Modem arayüzünden bununla ilgili ayar yapılabiliyormuş sanırım bilen var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam keşke en başta 75 alsaydınız, Yukarı yükseltmek daha kolay olurdu. Ben de 75 almıştım. SOnra bari upload ve download tam faydalanayım dedim ve 100 mbit'e geçtim ama tabi maks 85 mbit hız alıyorum. 75'ten bir tık daha iyi ama çok fiyat farkı olmadığından sıkıntı olmadı. Düşüş yaparken özellikle kullanamadığınız yani size sağlayamadıkları hız nedeniyle alt pakete düşmek istediğinizi belirttiniz mi?

Eğer fiyat daha avantajlıysa niye düşürüyorsun?
Kopma, yüksek ping gibi sorunlar yaşamamak için.

Hocam keşke en başta 75 alsaydınız, Yukarı yükseltmek daha kolay olurdu. Ben de 75 almıştım. SOnra bari upload ve download tam faydalanayım dedim ve 100 mbit'e geçtim ama tabi maks 85 mbit hız alıyorum. 75'ten bir tık daha iyi ama çok fiyat farkı olmadığından sıkıntı olmadı. Düşüş yaparken özellikle kullanamadığınız yani size sağlayamadıkları hız nedeniyle alt pakete düşmek istediğinizi belirttiniz mi?
O şekilde belirtmedim birde öyle deneyeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı