i3 12100F 83 derece

İşlemci macunumu 5 6 ay önce değişmiştim ekran kartı macunuda dahil fakat bugün baktıgımda aşırı derecede ısındıgını gördüm veya bana öyle geldi Assetto Corsa'da normal ayarlarda ekran kartım 76 derece işlemcim 83 dereceye çıkıyor sizce bu normal mi?

5-6 ay önce hangi marka model macun kullandınız?

Stok fan ise normal, Dead Island 2 oynarken sürekli %90 kullanımdaydı ve sıcaklık 87 dereceye çıkıyordu.

Ya ben biraz takıntılıyım çözüm bulamazsam uyuyamam.

Bu konumdan değerlere bakabilirsiniz. Bir de aynı testi siz de yapın bakalım.

Hemen yapıyorum.

stok fanı gerimi taksam 😁

testi yapıp dönüyorum hocam

resim_2024-10-13_011632906.png

Testi 3 dakika yaptım biraz korktum açıkçası.

Son düzenleme:
Testte CPU sıcaklığı gözükmüyor ama sağdan anladığım kadarıyla 85 derece civarı. Kullandığınız soğutucu ve termal macun kalitesiz. Kasada da hava akışı iyi değilse bu değerler normal.

Testte CPU sıcaklığı gözükmüyor ama sağdan anladığım kadarıyla 85 derece civarı. Kullandığınız soğutucu ve termal macun kalitesiz. Kasada da hava akışı iyi değilse bu değerler normal.

Testte neden görünmedigini anlamadım kasam Rampage carisma mesh ne gibi çözümler önerirsiniz.

Stok fanı takın veya F/P hava soğutucu alabilirsiniz ve kesinlikle kaliteli bir termal macun alın. Yeni konu açın daha iyi yardımcı olurlar öneriler için.

70'i geçmesi anormal olur bu işlemcinin, incelememde de gözüktüğü üzere. Ki oyunlarda bu stres testine göre daha az olmalı.

Stok fanı takın veya F/P hava soğutucu alabilirsiniz ve kesinlikle kaliteli bir termal macun alın. Yeni konu açın daha iyi yardımcı olurlar öneriler için.

70'i geçmesi anormal olur bu işlemcinin, incelememde de gözüktüğü üzere. Ki oyunlarda bu stres testine göre daha az olmalı.

Oyunlarda daha az evet yarın sabah yeni bir konu açarım önerebileceğiniz bir fan var mı kule tipide olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı