I3-12100F/I5-12400F için 14-16cm kolay takılır kule tipi soğutucu önerisi

Daha fazla  
Merhabalar, i3-12100F kullanıyorum ama bunu ileride i5-12400F gibi işlemcilere yükseltme ihtimalim var. Bu işlemciye stok soğutucu da yetiyor ama her macun yenileme işleminde fanla boğuşuyorum, bacaklarını kırıyorum, delirtiyor beni. Kolay takıp çıkartılabilen bir fan almak istiyorum. Bana bir fan önerir misiniz? Tek fanlı olması yeter. Dark F40 marka bir kasa kullanıyorum ve max 16cm kule tipi destekliyormuş. Garanti olması adına 14-15 cm bir ürün önerebilirseniz çok sevinirim. MSI Pro H610M-E Micro ATX bir anakarta sahibim. RAM'lere falan değmeyecek bir ürüne ihtiyacım var. İhtiyaçlarım şu şekilde:
  • Minimal
  • Ucuz
  • Kolay takıp çıkartılabilen
  • Stok fandan biraz iyi olsa yeter
Çok teşekkür ederim şimdiden.

Dosya Ekleri

• 1765362707107.png
    1765362707107.png
    486,3 KB · Görüntüleme: 12
Ucuz ama montajı zor olabilir.

Benim tavsiyem.

Daha iyisi.

En üst seviye sayılır.

Ucuz ama montajı zor olabilir.

Benim tavsiyem.

Daha iyisi.

En üst seviye sayılır.
Hocam 9cm fanlı bir ürün almayı pek düşünmüyorum açıkçası, kafamın etini yer muhtemelen sesi. Bir de kolay takılıp çıkartılıyor olması önemli benim için. Diğer fanlar ise gereksiz güçlü ve büyük kalıyorlar. Kasam ve anakartım ufak. İşlemcim ise pek güçlü değil. Tek fanlı ortalama bir alet işimi görecektir.

Ben şu aleti buldum, sizce bu nasıldır? Yüksekliği 14.5 cm diyor, kasama uyması lazım öyleyse. Montesinin kolay olduğunu bayağı vurgulamışlar. Fiyat olarak da indirime girip arada 650 liraya düşüyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı