i3-12100F için sıvı soğutma gerekli mi?

SE-214XT tavsiye ederim ARGB ile RGB arasında 30 lira fark var ARGB alman daha iyi olur Game boosterdan daha iyi olacağını düşünüyorum geçenlerde cooler Master'da bile sıvı kaçırma sebepli işlemci kısa devresi olmuş anakart işlemci yanmış sıvı soğutucuda sıvı sızdırmış, NZXT MSI gibi soğutma markaları tavsiye ederim onun haricinde en F/P ürünü ID-Cooling SE-214XT rahat rahat sana yeter (LGA1700 uyumlu)

Kasaya montaj talebinde bulunduğum için geri dönüşü yok ama şunu sorayım. Maddi olarak hariç zararı olur mu?
Ben olsam sıvı olan yerleri folyoyla sarardım(CPU'nun üstüne takılan yere bağlanan kablolar mesela)

SE-214XT tavsiye ederim ARGB ile RGB arasında 30 lira fark var ARGB alman daha iyi olur Game boosterdan daha iyi olacağını düşünüyorum geçenlerde cooler Master'da bile sıvı kaçırma sebepli işlemci kısa devresi olmuş anakart işlemci yanmış sıvı soğutucuda sıvı sızdırmış, NZXT MSI gibi soğutma markaları tavsiye ederim onun haricinde en F/P ürünü ID-Cooling SE-214XT rahat rahat sana yeter (LGA1700 uyumlu)
Cooler Master yanan ürünlerin yenisini gönderiyor diye biliyorum.

Arkadaşlar kasa bugün geldi ve God Of War Ultra grafikte 4 saat sonucu cpu sıcaklığı max 36 dereceyi gördü. Eğer su sızdırma vb bir sorun çıkarmazsa çook başarılı bir ürün. Uzun süreli deneyimlerimide paylaşacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı