Sistem bu şekilde, termal macun sürmeyi unuttum ortalama 8 ay falan geçti. Lethal Company ve Valorant da 85-95 arası gidiyor geliyor. İşlemci soğutucusu almayı planlıyorum kafamda da Thermalright Assassin king 120 SE var. Önerilerinizi bekliyorum.
Sistem bu şekilde, termal macun sürmeyi unuttum ortalama 8 ay falan geçti. Lethal Company ve Valorant da 85-95 arası gidiyor geliyor. İşlemci soğutucusu almayı planlıyorum kafamda da Thermalright Assassin king 120 SE var. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam 65W işlemci 1100TL fanı ne yapacaksınız? Ayrıca OC de yapılmıyor. Ayrıca tüm sistem değil sadece kasa modeli yeterdi bizim için. İndirimde Dark Freezer X123 var onu alın.
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
Dostum aslında 12100F için kaliteli bir termal macun fazlasıyla yetiyor ama illa almak istiyorsan bence bunu al. 1700 uyumlu daha ucuza bir soğutucu bulursan onu da alabilirsin hepsi işini görür bu işlemci için.