i3 12100F için soğutucu önerisi

ThorunBabannesi

Decapat
Daha fazla  
Sistem bu şekilde, termal macun sürmeyi unuttum ortalama 8 ay falan geçti. Lethal Company ve Valorant da 85-95 arası gidiyor geliyor. İşlemci soğutucusu almayı planlıyorum kafamda da Thermalright Assassin king 120 SE var. Önerilerinizi bekliyorum.

Dark freezer X123 işinizi görür

Dark freezer X123 işinizi görür
LGA1700 uyumlu olmadığı yazıyor ama muhtemelen eski bir ürün olduğu için öyle yazmışlar teknobiyotiğe. Yine de bütçesi el veriyorken o alınmaz.

Sistem bu şekilde, termal macun sürmeyi unuttum ortalama 8 ay falan geçti. Lethal Company ve Valorant da 85-95 arası gidiyor geliyor. İşlemci soğutucusu almayı planlıyorum kafamda da Thermalright Assassin king 120 SE var. Önerilerinizi bekliyorum.
Assassin King 120 SE yerine aynı fiyata Burst Assassin 120 SE alın. Tabii daha ucuza da alternatifler var. X127 olabilir.

Hocam 65W işlemci 1100TL fanı ne yapacaksınız? Ayrıca OC de yapılmıyor. Ayrıca tüm sistem değil sadece kasa modeli yeterdi bizim için. İndirimde Dark Freezer X123 var onu alın.

Nasıl yani uyumlu değil mi işlemci ve anakartda da 1700 yazıyor
Dostum aslında 12100F için kaliteli bir termal macun fazlasıyla yetiyor ama illa almak istiyorsan bence bunu al. 1700 uyumlu daha ucuza bir soğutucu bulursan onu da alabilirsin hepsi işini görür bu işlemci için.

Termal macun sürsen o kadar ısınmaz zaten kaliteli bir macun gerekli işlemcin o kadar güç çekmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı