i3-12100F için termal macun önerisi

ahmetdemirexe

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
  • Arkadaşlar herkese iyi sosyaller Dark Diamond Pro kasaya sahibim resmini aşağıya ekledim ve bu kasanın üst kısmına sahip olduğu aynı fanlardan 2 adet daha ekledim.

• Oyun oynarken sahip olduğum RX 570 4 GB MSI Armor ekran kartı 75 dereceyi hiçbir şekilde geçmiyor fanları ona göre hızlanıyor, ekran kartının sıcaklığı konusunda hiçbir şikayetim yok.

• Asıl soruma gelecek olursak i3-12100F işlemciyi eskiden almış olduğum Gametech Freezer HD2.0 İşlemci Soğutucu ile beraber kullanıyorum. İşlemci oyun oynarken sıcaklık olarak 75-80 yer yer 85 dereceleri bile görüyor. Kasayı masanın üstünde ve hava alabileceği bir konumda bulunduruyorum. Tüm fanların toz ve yağlama bakımlarını yaklaşık 2 ay önce yaptım, işlemciye vatandan aldığım bir termal macun sürdüm fakat modelini tam hatırlamıyorum.

• Mevcut sıcaklığı düşürmek için aklıma termal macun değiştirmekten başka bir şey gelmedi kaliteli bir macun almak istediğimde aklıma forumda başka öneri konularının altında gördüğüm Arctic Mx-6 geldi sizce bu termal macun benim sorunuma çözüm olur mu yoksa sıcaklık sorunum başka bir sebepten dolayı kaynaklanıyor olabilir mi?

Son düzenleme:

Aynı ürün sanırım, Akakçe'nin sırası çok önemli olmaz tabii ama en popüler 3. diyor mesela bir de 1 gram olduğu için sadece işlemciye yeter sanırım MX-6 4 gram olduğu için ekran kartının da macununu yenilerim diye düşünmüştüm.

1.769,22 TL teslimat 17 Ağustos Perşembe
11 gram almayabilirsin, az ama iyi bir macun al. Zaten bir yıldan fazla dayanıyor. Teslimat süresi önemli ise başka yerden bakın, ben sadece örnek model attım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı