iPhone 13, iOS 26 güncellemesi ile donuyor

26 sonrası donma düzelmedi sizde de öyle mi?

Donacak zaten, düzelmeyecek de. En fazla bugünden 1-2 çıt daha iyi olur ama iOS 18, 17'deki gibi performansını beklemeyin. iPhone 13 artık iOS 26 ile bitirilen bir cihaz. Planlı eskitmenin kurbanısınız.

Donacak zaten, düzelmeyecek de. En fazla bugünden 1-2 çıt daha iyi olur ama iOS 18, 17'deki gibi performansını beklemeyin. iPhone 13 artık iOS 26 ile bitirilen bir cihaz. Planlı eskitmenin kurbanısınız.

Sürekli donacağını düşünmüyorum hocam. Sonuçta iPhone insanlar bunu donmasın diye alıyor. Sürekli donarsa zaten Apple'a ciddi şekilde söverler, eninde sonunda düzelir diye düşünüyorum donma.

Sürekli donacağını düşünmüyorum hocam. Sonuçta iPhone insanlar bunu donmasın diye alıyor. Sürekli donarsa zaten Apple'a ciddi şekilde söverler, eninde sonunda düzelir diye düşünüyorum donma.

Sürekli olarak hiçbir iPhone donmuyor zaten. Bugün 6S bile sürekli donmuyor. Burada bahsedilen durum: Eski sürümler kadar stabil olmaması, ara ara donma yapması. Hâliyle artık planlı eskitmenin ve iPhone 13'ün içindeki çipin 4 yıllık olmasının da etkisiyle kasma, donmalar yaşayacak konu sahibi. Eski performansı olmayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı