i3 12100F ile uyumlu NVIDIA ekran kartı önerisi

Bütçe
4500

DerFurt

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir AMD RX 6500 XT ile bilgisayar kullanıyorum ama AMD gibi firmayla bir daha alışveriş yapmam, sorun üstüne sorun çıktı o yüzden NVIDIA ekran kartı lazım bana. Darboğaz vb. olmayacak ekran kartı önerisi olan var mı?
Bütçe: 4000-5000TL arası.
İşlemci: Intel i3 12100F 12th.

Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir AMD RX 6500 XT ile bilgisayar kullanıyorum ama AMD gibi firmayla bir daha alışveriş yapmam, sorun üstüne sorun çıktı o yüzden NVIDIA ekran kartı lazım bana. Darboğaz vb. olmayacak ekran kartı önerisi olan var mı?

Ne gibi sorun yaşadınız acaba bende yakın zamanda aldım aynı ekran kartını.

Ne gibi sorun yaşadınız acaba bende yakın zamanda aldım aynı ekran kartını.
Oyun oynarken ekran birden siyaha bürünüyor, ama bilgisayar çalışır durumda kalıyor. Her şeyi kontrol ettik ve sorun AMD yazılımıyla ilgili gibi bir şey diye bulduk. Zaten internete bakarsanız millet çok sevmemiş bu ekran kartını. Ama herkeste olmuyormuş onu da söyleyeyim.

4-5k ya çok iyi kart yok. Ben olsam sıfır 6600 alırdım. NVIDIA olarak 6600'den güçsüz ikinci el 2060'lar var. Ayrıca ekran kartınızdaki sorun nedir?
Üstte anlattım efendim.

Tam olarak ne sorun çıktı? O fiyata 1650 alırsınız anca.
1650 iyi değil mi?

Arkadaşlar merhaba,
hocam gtx 1650 alabilirsin ama biraz daha paranın üzerine ekleyip rtx 2060 alabilirsin sana kalmış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı