i3 12100F ile uyumlu NVIDIA ekran kartı önerisi

Bütçe
4500
Nasıl bir hata oluyor? Konu açtınız mı?
Evet, Konu açtım ve üstüne internetten de bir ton şeye baktım. Olmuyor, en fazla 2-3 gün düzelmiş gibi oluyor sonra yine oyunlardayken ekran gidiyor.
Sorun ekrandan değil bu arada, başka çalışan bir monitör denedik onda da gitti.
Bu arada sorun da oyunlarda ekran gitmesi.

Evet, konu açtım ve üstüne internetten de bir ton şeye baktım. Olmuyor, en fazla 2-3 gün düzelmiş gibi oluyor sonra yine oyunlardayken ekran gidiyor.
Sorun ekrandan değil bu arada, başka çalışan bir monitör denedik onda da gitti.
Bu arada sorun da oyunlarda ekran gitmesi.

RAM'ler için Memtest86 yapabilir misiniz? Ekran kapanıyor mu? Monitör modeli nedir?HDD/SSD sağlığın durumda.

RAM'ler için Memtest86 yapabilir misiniz? Ekran kapanıyor mu? Monitör modeli nedir?HDD/SSD sağlığın durumda.
MemTest86 yaptık ve hiç bir sıkıntı bulmadı. Ekran kapanıyor evet ama bilgisayar çalışır durumda kalıyor, Monitörümüz: Samsung Odyssey G3 24", SSD sağlığınıda kendi sitesinden indirdiğimiz uygulamalarıyla yaptık ve gayet sağlıklı idi.
Not: Isınma sorunu ve ya kablolarla ilgili bir sorun değil onları da denedik.

Memtest86 yaptık ve hiçbir sıkıntı bulmadı. Ekran kapanıyor evet ama bilgisayar çalışır durumda kalıyor, monitörümüz: Samsung Odyssey G3 24", SSD sağlığınıda kendi sitesinden indirdiğimiz uygulamalarıyla yaptık ve gayet sağlıklı idi.
Not: Isınma sorunu veya kablolarla ilgili bir sorun değil onları da denedik.

Nasıl kapanıyor? Peki sorunun ekran kartıyla ile ilgili olduğunu nasıl anlasınız?

Nasıl kapanıyor? Peki sorunun ekran kartıyla ile ilgili olduğunu nasıl anlasınız?
İnternete "AMD ekran kartı siyah ekran hatası" yazınca böyle bir sorunun çoğu kişide olduğunu, hatta yabancı kanallara da baktığımızda aynı sorunların olduğunu gördük. Bir kaç kişi çözüm önermiş ancak bizde olmadı. Ekstra diğer tüm PC parçalarını da test vb. ettik. İşlemci ve Ekran kartı dışında, İntel işlemci siyah ekran da yazdık ama onda böyle bir şey çok çıkmadı.

İnternete "AMD ekran kartı siyah ekran hatası" yazınca böyle bir sorunun çoğu kişide olduğunu, hatta yabancı kanallara da baktığımızda aynı sorunların olduğunu gördük. Birkaç kişi çözüm önermiş ancak bizde olmadı. Ekstra diğer tüm PC parçalarını da test vb. ettik. İşlemci ve ekran kartı dışında, Intel işlemci siyah ekran da yazdık ama onda böyle bir şey çok çıkmadı.

Bu şekilde sorunu ekran kartına bağlayamazsınız. Forumda yeni bir konu açıp deneyin. Ayrıca şu anki sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncel bir WHQL sürümünü deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı