Ne diyon knk ? Anlamadım.RTX E-sporcular için GTX 1650 Super O.C al bence hem de darboğaz olabilir RTX de.
Ne diyon knk ? Anlamadım.RTX E-sporcular için GTX 1650 Super O.C al bence hem de darboğaz olabilir RTX de.
Gördüğüm en saçma yorumlar arasına bir yenisi daha katıldı. Hocam 15000 bütçesi olan adama 1650s önermek nedir ya?RTX E-sporcular için GTX 1650 Super O.C al bence hem de darboğaz olabilir RTX de.
Alınmaz. Vatan her zamanki gibi kazık atmış. Bu sisteme bakabilirsiniz.
![]()
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Güç olarak 3060 TI ile 6700 XT arasında %2 fark var.Bunu alabilirsiniz 3050 3000 serisine yakışmayan bir kart 2060'dan bile daha düşük performansli bir kart 6700XT 3070 ile kapışacak güçte.
Klasik "Ben kullanıyorum çok iyi." diyenlerden sanırım.Ne diyon knk ? Anlamadım.
Gördüğüm en saçma yorumlar arasına bir yenisi daha katıldı. Hocam 15000 bütçesi olan adama 1650s önermek nedir ya?
Rtx’in e sporcular için olduğunu kimden duyduysanız o insanla iletişimi acilen kesmenizi tavsiye ederim.
Beyler 3060 kullanıyorum. E sporcu olmuşum! Hemde darboğazlı E-sporcu. Sistem için farklı bir şeyler bakmanızı önereceğim.RTX E-sporcular için. GTX 1650 Super O.C al bence. Hemde darboğaz olabilir RTX'de.
aynen öyle çünkü bendede olmuştu dalga geçmek için demiyorum gerçekBeyler 3060 kullanıyorum. E sporcu olmuşum! Hemde darboğazlı E-sporcu. Sistem için farklı bir şeyler bakmanızı önereceğim.
Hocam RX olunca E-sporcu değil sporcu oluyorsunuz. (!)Ben de diyorum niye e sporcu olamıyorum ekran kartım rtx değilmiş hemen gidip rtx bir ekran kartı alayım da e sporcu olayım turnuvalardan parayı çıkarırım zaten.
İşlemciniz güçsüz, ekran kartı güçlüyse darboğaz kaçınılmaz.aynen öyle çünkü bendede olmuştu dalga geçmek için demiyorum gerçek
Yoo ben E-sporcuyum. (!)@MistyOS TR RTX ekran kartlarına sahip kişiler e-sporcu değildir!
@jurojinx hocam yukarıdaki arkadaşa bakmayın belli ki bilmiyor. Benim attığım veya @584297'nun attıklarına bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.