i3 12100F RTX 3060 CS 2 düşük FPS

Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, ben eski bir CS:GO oyuncusuyum ve CS 2 ile oyuna dönmek istedim. 165 Hz monitörüm var ve oyun içi FPS değerlerim Dust 2'de 200-220 arası, Inferno'da 160-200 FPS arasında gelip gidiyor. Şu an da önerdiği ayarlarla oynuyorum fakat düşük ayarlara geçtiğimde de maksimum 15-20 FPS fark ediyor. Aslında bu FPS değerlerinin aşırı düşük olmadığının ben de farkındayım fakat 165 Hz monitör kullandığımdan monitörün tam performansını kullanamayacağım diye düşünüyorum. Oyunda optimizasyon sıkıntısı var mı yoksa bende mi böyle FPS değerleri?
Bilgisayar özelliklerim:

İşlemci: Intel i3-12100F.
RAM: 16 GB 3200 MHz RAM.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB.

Selamlar arkadaşlar, ben eski bir CS:GO oyuncusuyum ve CS 2 ile oyuna dönmek istedim. 165 Hz monitörüm var ve oyun içi FPS değerlerim Dust 2'de 200-220 arası, Inferno'da 160-200 FPS arasında gelip gidiyor. Şu an da önerdiği ayarlarla oynuyorum fakat düşük ayarlara geçtiğimde de maksimum 15-20 FPS fark ediyor. Aslında bu FPS değerlerinin aşırı düşük olmadığının ben de farkındayım fakat 165 Hz monitör kullandığımdan monitörün tam performansını kullanamayacağım diye düşünüyorum. Oyunda optimizasyon sıkıntısı var mı yoksa bende mi böyle FPS değerleri?
Bilgisayar özelliklerim:

Değerler normal.

Bilgisayar özelliklerim:

CS:GO optimizasyonunu hemen hemen tamamladı derken CS2 yi yayınladı ve bu yeni oyun sadece işlemci odaklı değil ekran kartıda odaklı oldu. İ5 6600K ve GTX1060 ile düşük ayarlarda Rekabetçi Dust2 de190-220 fps alıyordum. Öncelikle burada ayarlarınız çok önemli eğerki ayarlarınız düşük ve bu kadar fps alıyorsanız bir problem var diyebilmemiz için bazı testlerde yapmanız gerekecektir.

Vay be! Gerçekten mi? 150 FPS fark olması ve oyundaki parlak görüntü dışında neredeyse değişen hiçbir şey olmaması çok normal zaten. Oyunu CS 2 çıkmadan aylar önce bırakmıştım.

İki oyunun farklı oyunlar olarak çıkmış olduğunu anladığınız zaman bunu sorun yapmayacağınızı düşünmekteyim. İki oyunda aynı FPS aynı performansı almayı beklemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Gerçekten de vay be!

Vay be! Gerçekten mi? 150 FPS fark olması ve oyundaki parlak görüntü dışında neredeyse değişen hiçbir şey olmaması çok normal zaten. Oyunu CS 2 çıkmadan aylar önce bırakmıştım.

Parlak görüntü dışında değişiklik olmadığını düşünüyorsanız birkaç ay daha bırakabilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı