i3 12100F RTX 3060 CS 2 düşük FPS

10400F RX6600XT ile hemen hemen 200-210 FPS yer yer 160 lara kadar düşebiliyor bende ölüm maçı falan girersem 140 130 bile oluyor normal geldi bana.

İki oyunun farklı oyunlar olarak çıkmış olduğunu anladığınız zaman bunu sorun yapmayacağınızı düşünmekteyim. İki oyunda aynı FPS aynı performansı almayı beklemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Gerçekten de vay be!

Parlak görüntü dışında değişiklik olmadığını düşünüyorsanız birkaç ay daha bırakabilirsiniz bence.
Ne değişti Allah aşkına söylesenize bir? Rank sistemi değişti, bazı mapler kaldırıldı değiştirildi, shader ve grafik ayarlarında ufak değişiklikler oldu. Tam emin değilim ama sunucular hala 64 tick gibi hissettiriyor, varsa başka değişiklikler bizim gibi oyuncuları aşırı etkilemeyen şeyler. Şimdi siz söyleyin, CS 2 ile CS:GO arasında dağlar kadar fark mı var? Mesela oynanış yönünden hala eskisi kadar iyi oynuyorum, ne bir yükselme ne bir alçalma oldu. Ayrıca aynı FPS oranını bekleyen kim 🥴? Neredeyse 150 FPS fark edecek kadar bir şey yok onu söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı