i3-12100F RTX 3060 sistem alınır mı?

Alınmaz hocam, R5 5600, 3060 sistemler kovalanırsa 11-13 bin TL aralığına satılıyor zaman zaman. i5 12400F zor denk gelir ama gelirse öyle alırsınız daha iyi olur.

Öneriniz için teşekkür ederim, bilgisayardan pek anlamıyorum. Sistemlere bakınıyorum hala.

Ayrıca bütçe belirtirseniz çok güzel olur.

3 aylık maaşımla birlikte 18k kadar bir bütçem var.

Ekran kartı 3060 Ti GDDR6X hocam yalnız 3070 gücünde bir kart o yüzden fiyatı iyi bence.

Özellikle NVIDIA gerekiyor çünkü tek bildiğim ve biraz bile olsa hakim olduğum ekran kartı markası...

Ona dikkat etmemiştim, yine de eagle versiyon olması ve işlemcinin düşük kalması beni caydırıyor. 12400F + 3060 Ti alınabilir sanırım YouTube kanalları topluyor ara sıra.

Yani bu bahsettiğim bilgisayar veyahut atılan bilgisayarlar iyi midir?

Geç cevap verdiğim için herkesten tek tek özür dilerim. Uyarı yemiştim yanlış başlık açmaktan.

Öneriniz için teşekkür ederim, bilgisayardan pek anlamıyorum. Sistemlere bakınıyorum hala.

3 aylık maaşımla birlikte 18k kadar bir bütçem var.

Özellikle NVIDIA gerekiyor çünkü tek bildiğim ve biraz bile olsa hakim olduğum ekran kartı markası...

Yani bu bahsettiğim bilgisayar veyahut atılan bilgisayarlar iyi midir?

Geç cevap verdiğim için herkesten tek tek özür dilerim. Uyarı yemiştim yanlış başlık açmaktan.
@messinicocugu reis etiketledim tekrar arkadaşın bütçesi 18k ya kadar çıkabilirmiş.

Bunu alabilirsiniz:
hocam 12gb ddr5 3060ti ile farkı nedir bu 8gb

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı