i3 12100F RTX 3060 sistem mi R5 5600 RX 6600 sistem mi?

zozag

Centipat
Daha fazla  
Hangi sistem alınmalı sizce arkadaşlar? 3060 olan sistemde kasayı MSI yapmayı düşünüyorum ancak işlemci konusu korkutuyor. Teşekkürler şimdiden. Bu fiyat bandında daha mantıklı önerileriniz varsa dinlemekten çok mutlu olurum.

Hangi sistem alınmalı sizce arkadaşlar? 3060 olan sistemde kasayı MSI yapmayı düşünüyorum ancak işlemci konusu korkutuyor. Teşekkürler şimdiden. Bu fiyat bandında daha mantıklı önerileriniz varsa dinlemekten çok mutlu olurum.

Daha iyi bir sistem alabilrisiniz bu fiyata.

Daha iyi bir sistem alabilrisiniz bu fiyata.
Nasıl daha iyi bir sistem hocam bende itopyadaki Yusuf Kayaalp sistemini aldım daha iyi bir sistem dizilebilirmi herşey sıfır olcak şekilde

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250208-211651.png
    Screenshot_20250208-211651.png
    76,9 KB · Görüntüleme: 31
Nasıl daha iyi bir sistem hocam bende İtopya'daki Yusuf kayaalp sistemini aldım daha iyi bir sistem dizilebilir mi her şey sıfır olacak şekilde.

Evet.

Nasıl daha iyi bir sistem hocam bende İtopya'daki Yusuf kayaalp sistemini aldım daha iyi bir sistem dizilebilir mi her şey sıfır olacak şekilde.

KUARK-HACHIROKU / INTEL Core i5 12400F / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 8GB OC / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM 2 el daha iyi bir sistem dizebilirim ama sizin kararınız.

Hocam aldığınız sistem güzel ama arttırabilrieniz onu almanız daha iyi olacaktır.

Bütçem yok hocam ilerleyen zamanlarda AM5 sisteme geçerim anakart RAM işlemci satıp belkş biraz çalışıp para biriktirme lazım maalesef. 2 veya 3 sene için konuşuyorum zaten o zamanlar maaş almaya başlayacağım her ay bir miktar arttırıp upgrade ederim veya komple satabilirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı