Daha fazla
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim sizden şu anda tek istediğim orada seçmem gereken SSD'yi söylerseniz hangisi olduğunu ben RAM 32 yapacağım aynı frekansda satıyolarsa alacağım 2 tane 8 daha ve söylediğini soğutucuyuda alacağım o soğutucuyu takmak çok zor olurm mu hiç yapmadım o işlemi ben?
2 tane daha alıp takamazsınız çünkü anakartta 2 adet RAM girişi var. Giriş seviyesi bir anakart olduğu için 4 slot değil. İleride elinizdeki RAM'leri satarsanız 2 adet 16 GB alırsınız. Mümkünse 3600MHz olsun.
SSD olarak bunu seçin.
Küçük bir not daha düşeyim. 1 kere alıyorum iyisi olsun derseniz.
O yukarıda 1TB SSD'nin üstüne 500TL daha koyarak bu aşağıdakini alın. Hem daha hızlı Okuma/Yazma hem de kendi içinde 1GB RAM bulunmakta. Buna DRAM deniyor bilgisayarın ramine eklenmiyor ama mesela bilgisayarı açtıktan sonra Chrome açtınız siz bilgisayarınızı kapatana kadar bunu kendi 1GB Dram'inde tutuyor ve bir dahaki açışınız daha hızlı ve seri oluyor kendi okuma ve yazma hızının da daha iyi olduğunu hesaba katarsanız miss gibi. İşletim sistemi kurmak için drambulunduran SSD'ler daha idealdir. Ben yerinizde olsam ekstra 700TL vermişken 500 daha koyar bunu alırdım. Çok kalite bir SSD'dir kendisi.