i3 12100F RTX 3060 sisteme Windows 11 kurulmalı mı?

• Konuyu başlatan boy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 434

boy

Femtopat
Daha fazla  
Yeni hazır sistem aldım. Özellikleri:

i3 12100F.
RTX 3060.
2x8 RAM.
500 GB M.2 NVMe SSD.

Çoğu yerde Windows 10'a göre daha çok takıldığını ve sorun yaşandığı yazıldığını gördüm. Bugün itibarıyla temiz sisteme kurulur mu yoksa Windows 10 mu kurmalıyım?

Windows 11 kur geç kullanıyorum herhangi sorununu görmedim.

Çoğunlukla oyun oynamak için satın aldım sistemi, oyun oynarken, ya da oyun ve Discord aynı anda açıkken bir sorun yaşadın mı? Takılma, çökme veya mavi ekran gibi. Aynı işlemciye sahip olduğumuz için sormak istedim.

i3 12100F.
RTX 3060.
2x8 RAM.
500 GB M.2 NVMe SSD.

Çoğu yerde Windows 10'a göre daha çok takıldığını ve sorun yaşandığı yazıldığını gördüm. Bugün itibarıyla temiz sisteme kurulur mu yoksa Windows 10 mu kurmalıyım?

11 geçebilirsiniz. Bende alıp geçeceğim.

Çoğunlukla oyun oynamak için satın aldım sistemi, oyun oynarken, ya da oyun ve Discord aynı anda açıkken bir sorun yaşadın mı? Takılma, çökme veya mavi ekran gibi. Aynı işlemciye sahip olduğumuz için sormak istedim.

Hocam bende 4080 Ti ve 7900X var işlemci olarak çok kötü 11 özellikle tarayıcı ve oyun için kullanacaksan Discord'a giriyordum mavi ekran veriyordu daha dün Windows 10'a geri döndüm dönme.

i3 12100F.
RTX 3060.
2x8 RAM.
500 GB M.2 NVMe SSD.

Hocam geçmeyin vallahi delirtiyor adamı 11.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı