i3-12100F & RTX3050 sistem Valorant'ta donuyor

Buera0476

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarda Valorant açıkken, arkada başka bir şeylere bakarken ekran donuyor. Sadece Valorant oynarken oluyor, ekran kartım RTX 3050, işlemcim ise i3-12100F. Windows 11 işletim sistemini kullanıyorum. CTRL+Shift+Win+b kombinasyonunu denediğimde sorun düzelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda Valorant açıkken, arkada başka bir şeylere bakarken ekran donuyor. Sadece Valorant oynarken oluyor, ekran kartım RTX 3050, işlemcim ise i3-12100F. Windows 11 işletim sistemini kullanıyorum. CTRL+Shift+Win+b kombinasyonunu denediğimde sorun düzelmiyor.

Oyunun FPS değerini dikey senkronizasyon hızına sabitleyebilirsiniz. Ayrıca ayarlarda arka plan FPS limiti de var diye hatırlıyorum.

hocam bendede aynı sistem var fortnite valorant lol pubg gibi oyunlarda ara sıra droplar yaşanıyor sizdede bu durum varmı

Oyunun FPS değerini dikey senkronizasyon hızına sabitleyebilirsiniz. Ayrıca ayarlarda arka plan FPS limiti de var diye hatırlıyorum.
Monitör 200 hz fps 200'e sabitli.
hocam bendede aynı sistem var fortnite valorant lol pubg gibi oyunlarda ara sıra droplar yaşanıyor sizdede bu durum varmı
Hiç drop yaşamadım şuana kadar.

Monitör 200 Hz FPS 200'e sabitli.

Hiç drop yaşamadım şu ana kadar.

Ekran kısmında tam ekran pencereli olabilir bunu tam ekran yapın bunların farkı tam ekran yaptığınızda bilgisayar oyun için yeni bir layer açar ve sadece oyun için kullanır. Tam ekran pencereli ise bilgisayarınız masaüstü layerını kullanır bu da kasmalara ve donmalara neden olabilir?

Ryzen 5 5600X ve 5700 XT var bende de droplar oluyor hocam normal de 400-600 FPS almam lazımken bir tek Valorant'ta sorun yasıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı