Merhaba son zamanlarda bilgisayarımda sürekli oynadığım oyunlarda çökme arada gereksiz kasmalar yaşamaya başladım yeni format attım oysaki sebebi ne bilmiyorum 1 ay öncesine kadar yoktu bilgisayar özelliklerimi aşağıya bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba son zamanlarda bilgisayarımda sürekli oynadığım oyunlarda çökme arada gereksiz kasmalar yaşamaya başladım yeni format attım oysaki sebebi ne bilmiyorum 1 ay öncesine kadar yoktu bilgisayar özelliklerimi aşağıya bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sanmıyorum hocam yeni format attım 1 ay olmadı ve virüs bulaştıracak bir şey yaptığımı düşünmüyorum daha internetten bir şey indirmeye fırsatım olmadı.
Sürücüler güncel hocam sürekli olarak takip ediyorum ama BIOS güncel olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Sanmıyorum hocam yeni format attım 1 ay olmadı ve virüs bulaştıracak bir şey yaptığımı düşünmüyorum daha internetten bir şey indirmeye fırsatım olmadı.
İtopya'dan almıştım uzun süre oldu yaklaşık 1-2 yıl aralığında.
Windows+R ye bas. Çalıştır açılacak. Oraya " msinfo32 " yazıp Enter'a bas. Çıkan ekranda BIOS sürümünü öğrenebilirsin. Ana kartınızın sitesine girin kullandığınız modeli yazın en son çıkan BIOS sürüme bakın karşılaştırın eskiyse güncelleyin.
Windows+r ye bas. Çalıştır açılacak. Oraya " msinfo32 " yazıp Enter'a bas. Çıkan ekranda BIOS sürümünü öğrenebilirsin. Ana kartınızın sitesine girin kullandığınız modeli yazın en son çıkan BIOS sürüme bakın karşılaştırın eskiyse güncelleyin.
BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends ınternational, llc. Ff, 9.08.2022
Böyle bir şey gözüküyor hocam. Anakartımın driverinda güncelleme vardı az önce onları da yaptım.
Böyle bir şey gözüküyor hocam. Anakartımın driverinda güncelleme vardı az önce onları da yaptım.