Memtest yaptım, XMP açık, kapalı, tek tek vs RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum arkadaşımın RAM'leri ile deneme yapmıştım ekstra.
Sorunun depolama biriminden olduğunu düşünüp garantiye gönderdim ama 120GB SSD ile drop yiyorum şu an.
Aynı sorunun anakart kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizin de fikrinizi almak istedim.
RDR2 oynatmasına şaşırdım masaüstündeki donmalar bilmediğiniz yabancı korsan yerlerden yüklediğiniz uygulamaların arkada çalıştırdığı reklam ve benzeri şeyler yüzünden olabilir yani bilgisayarınızın %30 gibi bir oranını işgal ediyorlar ruhunuz bile duymuyor korsan yüklemeyin yükletmeyin muhtemelen dediğim gibi TLaunch.er veya güvenilir olduğu iddia edilen uygulamalar sonucu olmuştur siz yine de bir araştırın derim.
Dostum en mantıklısı format atmak fakat böyle uğraşmak istiyorsan senin tercihin çünkü altından trojan falan da çıkabilir ya da en masum bir Windows hatası bile çıkabilir her türlü format atman hem içini rahatlatır hem de sorunu çözer.
RDR2 oynatmasına şaşırdım masaüstündeki donmalar bilmediğiniz yabancı korsan yerlerden yüklediğiniz uygulamaların arkada çalıştırdığı reklam ve benzeri şeyler yüzünden olabilir yani bilgisayarınızın %30 gibi bir oranını işgal ediyorlar ruhunuz bile duymuyor korsan yüklemeyin yükletmeyin muhtemelen dediğim gibi tlaunch. Er veya güvenilir olduğu iddia edilen uygulamalar sonucu olmuştur siz yine de bir araştırın derim.
Dostum en mantıklısı format atmak fakat böyle uğraşmak istiyorsan senin tercihin çünkü altından trojan falan da çıkabilir ya da en masum bir Windows hatası bile çıkabilir her türlü format atman hem içini rahatlatır hem de sorunu çözer.