i3 12100F RX 6600 XT sistem 17.000 TL'ye nasıldır?

O fiyata en performanslı sistem bu, alın arkanıza bakmayın.

bunu çok gordum kardeşim tavsıye edende cok gordum sadece anakartını eleştiriyorlar dusuncen nedır kardeşim

Tabii ben RX 6600 ekran kartı i5 11. nesil işlemciyle 12.6k ya satın aldım. Büyük ihtimal büyük bir firmaya gitmişsin vatan gibi ve sana sistem önermişler diye düşünüyorum o sistem güzel değil.
15k 14 k fiyat bandına 3060 sistemler var üzerine para ekleyip monitorde alabilirsin 4 5 k ya.

Bu arada ekran kartını AMD alma ben aldım pişmanım sürekli hata yiyorum :(
siz ne guzel insanlarsınız teşekkur ederim

bunu çok gordum kardeşim tavsıye edende cok gordum sadece anakartını eleştiriyorlar dusuncen nedır kardeşim
Giriş seviyesi bir anakart. Üst düzey olduğu söylenemez ama bu fiyata bu sistemi bulmuşken kaçırmayın. Anakart sebebiyle bir sıkıntı yaşamazsınız.

Asagidaki sistemin islemciyi 5600, anakarti B550M-K yapıp alabilirsin. Depolama yetmeyeceginden yanina HDD alabilirsin.

Şöyle anakartın h b Z serileri var bu seriler değişince değişen şey overclock tu yanlış hatırlamıyorsam eğer işiniz yoksa alın aksi takdirde anakart sorunluysa bilmem iyi araştırın :)

Şöyle anakartın h b Z serileri var bu seriler değişince değişen şey overclock tu yanlış hatırlamıyorsam eğer işiniz yoksa alın aksi takdirde anakart sorunluysa bilmem iyi araştırın :)

VRM - Mosfet kalitesi, daha fazla donanim ve ayar destegi, guncellik vb. farklar bulunuyor. O yuzden degistirmek onemli diyebilirim. Butceyi gecmeden guzel bir tercih olur.

Bu arada yukarıda paylasilan 6750 XT sistem yerine benim attigim sistem de alinabilir. Disk, kasa ve guc kaynagi olarak pek hos değil. Degismek gerekirse yine para harcanacak. Almısken kalitelisi olabilir. Performans farki pek yok %5-%10 falan. Ek olarak soket farki var. Yukseltmek istediginizde Intel tarafında pek secenek olmayacak. Bunlara ragmen tercih edilebilir gibi.

VRM - MOSFET kalitesi, daha fazla donanim ve ayar destegi, guncellik vb. farklar bulunuyor. O yuzden degistirmek onemli diyebilirim. Butceyi gecmeden guzel bir tercih olur.

Bu arada yukarıda paylasilan 6750 XT sistem yerine benim attigim sistem de alinabilir. Disk, kasa ve guc kaynagi olarak pek hos değil. Degismek gerekirse yine para harcanacak. Almısken kalitelisi olabilir. Performans farki pek yok %5-%10 falan. Ek olarak soket farki var. Yukseltmek istediginizde Intel tarafında pek secenek olmayacak. Bunlara ragmen tercih edilebilir gibi.

SSD'de PSU'da kasa da gayet iyi aslında hocam. Sizin attığınız sistemden hem ekran kartı hem de işlemci olarak üstün. İşlemciler arasında bariz bir fark var. 12400F 5600 ile kafa kafaya hatta biraz daha iyi.

SSD'de PSU'da kasa da gayet iyi aslında hocam. Sizin attığınız sistemden hem ekran kartı hem de işlemci olarak üstün. İşlemciler arasında bariz bir fark var. 12400F 5600 ile kafa kafaya hatta biraz daha iyi.

Yani hocam. Guncelleme seceneklerine ve 6700 XT olan sistemin parcalarına gore konustum. Ciddi bir fark olmadığından tercih edilebilir gibi her ikisi de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı