Elektronik i3-12100F - RX 6650 XT sistem 12.999 TL

@berat3636
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda hiç de FPS düşüyormuş gibi gözükmüyor, Ultra ayarlarda. RX 6700 XT ile RX 6600 XT'yi karşılaştırmak mantıksız bir şey. RX 6700 XT kas gücü olarak çok daha önde bir kart. Ayrıca yazdığından çok bir şey anlaşılmıyor, 3 kere okudum hâlâ tam olarak anlamadım.

@bonz, Forza Horizon 4 2018 yılında çıkmış bir oyun ve optimizasyonu harbiden iyiydi, normal kabul edilebilir. Güncel oyunlardan bahsediyorum.

@berat3636
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
videoda hiç de FPS düşüyormuş gibi gözükmüyor Ultra ayarlarda.

RX 6700 XT ile RX 6600 XT'yi karşılaştırmak mantıksız bir şey. RX 6700 XT kas gücü olarak çok daha önde bir kart.

1080p ultra vram tam dolu. Bende drop oluyor.

Bence 3060'dan ekonomik olarak da güç olarak da önde bir kart hele 6650 XT diyoruz benim eski sistemim RX 6600'dü 2060'dan geçmiştim hem ısı hem performans olarak bir gömlek yükseldim ve o Elden Ring'i medium ayarlarda kule tipi soğutucu ile alevler içinde oynayan ben stok soğutucu ile yüksek ayarlara BF5'i medium ayarlardan ultraya sabitledim.

@berat3636

Videoda hiç de FPS düşüyormuş gibi gözükmüyor, Ultra ayarlarda. RX 6700 XT ile RX 6600 XT'yi karşılaştırmak mantıksız bir şey. RX 6700 XT kas gücü olarak çok daha önde bir kart. Ayrıca yazdığından çok bir şey anlaşılmıyor, 3 kere okudum hâlâ tam olarak anlamadım.

@bonz, Forza Horizon 4 2018 yılında çıkmış bir oyun ve optimizasyonu harbiden iyiydi, normal kabul edilebilir. Güncel oyunlardan bahsediyorum.

Hocam RX 6650 XT ve RX 6700 arasında ne kadar fark var performans olarak?

Yalnız sistemdeki ekran kartı görseline aldanmayın. Görselde 6750XT Dual modeli mevcut. Sistem içerisinde gelecek kart ilse 6650XT Dual V1 modeli.

Yani bu model gelecek. Bir de bu modelin V2 olanı mevcut o kart biraz daha kompakt ve ASUS yazan gümüş bölge V2 modelinde yok. Karışıklık olmasın diye söylemek istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı