ELITE-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS RX6700XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Hocam, sistemi üst düzey alsan Win 11 almanı anlarım, ben öyle yaptım mesela ama sistem iyi ve crack kullanımının başımıza iş açabileceği yüzündendi. Ayrıca sistem rezaletin de ötesi, o fiyata o bilgisayara kıyasla NASA kadar kuvvetli bilgisayarlar alınıyor
Kısacası çöp bir sistem. Hiçbir oyun zevk vermez. Gidin hazır sistem alın. Anlayın artık 40k ve üstü bütçe olduğu zaman toplanır. Artık toplama PC'ler çok pahalı. Hala bizim millet anlamıyor gibi.
Hocam, sistemi üst düzey alsan Win 11 almanı anlarım, ben öyle yaptım mesela ama sistem iyi ve crack kullanımının başımıza iş açabileceği yüzündendi. Ayrıca sistem rezaletin de ötesi, o fiyata o bilgisayara kıyasla NASA kadar kuvvetli bilgisayarlar alınıyor
Elbette yok da ben ne kadar güvensem de babam güvenmiyor ve işi gereği de risk almak istemiyor, haklı bu sebeple bir şey de demedim. Ne kadar orijinal deseler de belli olmuyor, risk var mı var maalesef.