Hocam, sistemi üst düzey alsan Win 11 almanı anlarım, ben öyle yaptım mesela ama sistem iyi ve crack kullanımının başımıza iş açabileceği yüzündendi. Ayrıca sistem rezaletin de ötesi, o fiyata o bilgisayara kıyasla NASA kadar kuvvetli bilgisayarlar alınıyor
Sistem mükemmel zaten. Ben vatandan bunun daha üst düzeyini upgradeler ile bu fiyata almıştım. Her oyunu sorunsuz oynayabiliyorum ve 2K çözünürlükte de çok rahat oynattığı oyunlar oluyor. Her şeyi oynarsın yani.
Sistem mükemmel zaten. Ben vatandan bunun daha üst düzeyini upgradeler ile bu fiyata almıştım. Her oyunu sorunsuz oynayabiliyorum ve 2K çözünürlükte de çok rahat oynattığı oyunlar oluyor. Her şeyi oynarsın yani.
Rica ederim. Bu sistem dışı bir şey önerirler veya al derlerse sakın alma. 3060 falan önerirler allah korusun Ayrıca, sistem güncelleştirmelerini ve diğer güncelleştirmelerini yaparlar. Yapmazlarsa da yapmalarını isteyin. Hatta mümkünse yakınınızda Vatan varsa oraya gidin ve mağazadaki satış temsilcisiyle konuşun. Sistemin faturasını hazırlayıp direkt mağazaya getiriyorlar ve güncelleştirme vb. şeyleri yapıp elden teslim alabilirsin.