GoodRam iyi mi? SSD'si 6. ayda hiçbir şey yokken durduk yere bozuldu çünkü. O yüzden güvenemedim.
Goodram iyi mi? SSD'si 6. ayda hiçbir şey yokken durduk yere bozuldu çünkü. O yüzden güvenemedim.
Yarına biter mi?Ben Goodram ile alakali bir sikayet gormedim ama RAM yuzunden almamazlik yapmayin bence bu sistemi.
Yarına biter mi?![]()
Şans işi. Para varsa direkt çek. Arkadaşıma da demiştim 1 gün bekledi ve 1.5K fazla para vermişti. Diğeri zamdan sonra para eline geçti. O da dedi beklesem mi. Ona da dedim direkt al diye. 3 saat sonra yine 1.5K zam yedi. Sistem Gaminggentr'den MUGELO R5 5600 RX6700XT'di.Yarına biter mi?![]()
Artik alacak varsa kesinlikle alsin. Ben 11K'ya hiç RX 6600 sistem bulamadim. Gaming.Gen.TR, gencer, PcKolik, Tebilon, İtopya hepsine baktim cidden bulamadim.
Bu aralar azalmisti.
Ben alacaktım bu sistemi çok paylaşıldığı için artık alamıyorum.
Paramı hazırlamıştım tam 1 saat öncesinden sonra bu konu paylasilinca herkes gorup almis ben alamadimStok bitmis, keske alabilseydiniz.
Paramı hazırlamıştım tam 1 saat öncesinden sonra bu konu paylasilinca herkes gorup almis ben alamadim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.