i3 12100F RX6600 Sistemde EFI Dosyası Yok

Efecin500

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ne zaman macOS kursam, lanet EFI bölümü olmuyor. Öncelikle bilgisayarıma uygun EFI'yi yabancı bir siteden alıyorum. Alder lak imaj dosyasını da a sitesinden alıyorum. Ne zaman kursam asla EFI bölümü olmuyor ve hep USB'den boot etmek zorunda kalıyorum. Yardımcı olur musunuz? Fotograftaki bölüm Windows'a aittir:
i3 12100F.
RX6600.
M.2 NVMe 500 GB wdblue SN570 (Hackintosh)
1TB HDD.
ESP Mount dada bir EFI bulamadım boşuna sormayın!

Ekran Resmi 2022-12-21 01.02.17.png

Yaklaşık 2 aydır bende bunlar üzerine uğraşıyorum ve bu sorununu aştım yardımcı olmak isterim. Disk utiliy üzerinden EFI bölümü açmalısın, MS-DOS formatında 200 MB yer yeterli. Daha sonra bilgisayarınının konfigirasyonuna uygun EFI ve config.plist dosyasını kopyalamalısın sonrasında sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. USB bellek üzerinde kullandığın EFI klasöründe ki dosyayı kopyalayabilirsin

Merhaba arkadaşlar, ne zaman macOS kursam, lanet EFI bölümü olmuyor. Öncelikle bilgisayarıma uygun EFI'yi yabancı bir siteden alıyorum. Alder lak imaj dosyasını da a sitesinden alıyorum. Ne zaman kursam asla EFI bölümü olmuyor ve hep USB'den boot etmek zorunda kalıyorum. Yardımcı olur musunuz? Fotograftaki bölüm Windows'a aittir:
i3 12100F.
RX6600.
M.2 NVMe 500 GB wdblue SN570 (Hackintosh)
1TB HDD.
ESP Mount dada bir EFI bulamadım boşuna sormayın!

Eki Görüntüle 1608774
Terminal'e "diskutil list" yazıp orada çıkan bütün disklerin ekran görüntüsünü atın.

Dikkatlice incele burayı. Sistemde UEFI aktif mi? Birde kullandığın EFI'yi paylaşır mısın?
Diğer kullanıcılar için faydalı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı