i3-12100F sistem 9000TL'ye alınır mı?

Değmez. Sırf kasa için ikinci elden alıp riske girmeye gerek yoktur. Aynı parçaları kasa olmadan topladığımız da 9.000₺'ye yakın fiyat çıkıyor. Sırf kasa olacak diye riske girmeye değer mi bilemedim. Faturası olabilir evet ancak size satacağı ürün gerçekten faturalı mı veya faturanın geçerliği devam ediyor mu?
Siz bilirsiniz yine de. Ben olsam parçaları sıfır toplarım, kasa almam bir süre, uzay sistem kullanırım. İleride kasa almaya yetecek bütçe olduğunda sistemi kasaya montajını yapardım.

Dostum, arkadaşın net bütçesini öğrenebilirsem toplayacağım bir şeyler zaten.

11 bin TL her şey dahil.

O civarlarda toplanabilr de hocam net bütçeniz nedir? Bütçenizin esneme payı var mıdır? Ona göre yardımcı olalım.

11 bin TL kasa ekran kartı dahil.

Değmez. Sırf kasa için ikinci elden alıp riske girmeye gerek yoktur. Aynı parçaları kasa olmadan topladığımız da 9.000₺'ye yakın fiyat çıkıyor. Sırf kasa olacak diye riske girmeye değer mi bilemedim. Faturası olabilir evet ancak size satacağı ürün gerçekten faturalı mı veya faturanın geçerliği devam ediyor mu?
Siz bilirsiniz yine de. Ben olsam parçaları sıfır toplarım, kasa almam bir süre, uzay sistem kullanırım. İleride kasa almaya yetecek bütçe olduğunda sistemi kasaya montajını yapardım.

Hocam sıfır adam içinden 3060'ı almış kampanyali ürünü yakalamiş yani.

Sıfır topladığınız için yetmiyor, net bütçeniz nedir?

Sıfır toplamadim adam sıfır sistemini ekran kartını söküp satıyor ben alıyorum hocam.

11 bin TL her şey dahil.

11 bin TL kasa ekran kartı dahil.

Hocam sıfır adam içinden 3060'ı almış kampanyali ürünü yakalamiş yani.
Bilgisayar parçaları hakkında bilginiz varsa ( sıfır mı, ikinci el mi, ne kadar kullanılmış hakkında bilgi sahibi olmak), sistemi elden alacaksanız, faturayı da vatan bilgisayar'a bizzat doğruluğunu sorgulatıp alacaksanız, alın ozaman.
İkinci elden alışveriş yapmak avantajlı olabiliyor ancak ben tercih etmem açıkçası. Teknolojik ürün yani, ne olacağını bilemiyorsun işte. Siz bilirsiniz hocam, tercih meselesi. Sırf kasanız olacak diye, sistem de olan parçlardan gelebilecek arızaları da göze alın derim.
Belki de ben biraz pimpirikli davranıyor olabilirim ancak bazen öyle sorunlar çıkabiliyor ki bu parçalardan, sonra o sorunla uğraş dur. İnsanın bütün hevesini kaçırıyor.

Bilgisayar parçaları hakkında bilginiz varsa ( sıfır mı, ikinci el mi, ne kadar kullanılmış hakkında bilgi sahibi olmak), sistemi elden alacaksanız, faturayı da Vatan Bilgisayar'a bizzat doğruluğunu sorgulatıp alacaksanız, alın o zaman.
İkinci elden alışveriş yapmak avantajlı olabiliyor ancak ben tercih etmem açıkçası. Teknolojik ürün yani, ne olacağını bilemiyorsun işte. Siz bilirsiniz hocam, tercih meselesi. Sırf kasanız olacak diye, sistem de olan parçlardan gelebilecek arızaları da göze alın derim.
Belki de ben biraz pimpirikli davranıyor olabilirim ancak bazen öyle sorunlar çıkabiliyor ki bu parçalardan, sonra o sorunla uğraş dur. İnsanın bütün hevesini kaçırıyor.

Yani sizin tavsiyeniz nedir hocam tam olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı