enestuez Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 Yeni sistem aldım, BIOS ekranında RAM hızlarını yükselttikten sonra çıkınca sistem kendini kapatıyor. Tekrar girdiğinde yine BIOS'a atıyor Windows'a nasıl geçebilirim? Anakart: Gigabyte H610M-H Dosya Ekleri 16833800998733005266818374291758.jpg 235,5 KB · Görüntüleme: 51
Yeni sistem aldım, BIOS ekranında RAM hızlarını yükselttikten sonra çıkınca sistem kendini kapatıyor. Tekrar girdiğinde yine BIOS'a atıyor Windows'a nasıl geçebilirim? Anakart: Gigabyte H610M-H
Çözüm daxsyl 6 Mayıs 2023 enestuez dedi: Olmuyor yine BIOS'a atiyor. Genişletmek için tıkla... Windows'u sen yükledin mi? SATA kısmında no device görüyorum bir de information kısmında girdi diskin yok.
enestuez dedi: Olmuyor yine BIOS'a atiyor. Genişletmek için tıkla... Windows'u sen yükledin mi? SATA kısmında no device görüyorum bir de information kısmında girdi diskin yok.
daxsyl Centipat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Core™ i5-9400F + GeForce GTX 1660 Ti Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #11 enestuez dedi: Olmuyor yine BIOS'a atiyor. Genişletmek için tıkla... Windows'u sen yükledin mi? SATA kısmında no device görüyorum bir de information kısmında girdi diskin yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
enestuez dedi: Olmuyor yine BIOS'a atiyor. Genişletmek için tıkla... Windows'u sen yükledin mi? SATA kısmında no device görüyorum bir de information kısmında girdi diskin yok.
KS KS enestuez Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #12 daxsyl dedi: Windows'u sen yükledin mi? SATA kısmında no device görüyorum bir de information kısmında girdi diskin yok. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şey yuklemedim sistem bana geldi ekran kartini taktim 24pin guc kablosunu taktım kasayı çalıştırdım BIOS'a atti direkt. Artı 0 Eksi
daxsyl dedi: Windows'u sen yükledin mi? SATA kısmında no device görüyorum bir de information kısmında girdi diskin yok. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şey yuklemedim sistem bana geldi ekran kartini taktim 24pin guc kablosunu taktım kasayı çalıştırdım BIOS'a atti direkt.
Lyk7a Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 7 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ i5-12500H 512GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #13 enestuez dedi: Ben hiçbir şey yuklemedim sistem bana geldi ekran kartini taktim 24pin guc kablosunu taktım kasayı çalıştırdım BIOS'a atti direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows yükleyin OS olmadığı için böyle oluyor . Yukarıdaki arkadaşın cevabınıda çözüm olarak işaret etmeyi unutmayın. Artı 0 Eksi
enestuez dedi: Ben hiçbir şey yuklemedim sistem bana geldi ekran kartini taktim 24pin guc kablosunu taktım kasayı çalıştırdım BIOS'a atti direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows yükleyin OS olmadığı için böyle oluyor . Yukarıdaki arkadaşın cevabınıda çözüm olarak işaret etmeyi unutmayın.
KS KS enestuez Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #14 Lyk7a dedi: Hocam Windows yükleyin OS olmadığı için böyle oluyor . Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yükleniyor ayiptir soylemesi. Artı 0 Eksi
Lyk7a dedi: Hocam Windows yükleyin OS olmadığı için böyle oluyor . Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yükleniyor ayiptir soylemesi.
Lyk7a Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 7 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ i5-12500H 512GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #15 enestuez dedi: Hocam nasıl yükleniyor ayiptir soylemesi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
enestuez dedi: Hocam nasıl yükleniyor ayiptir soylemesi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
daxsyl Centipat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Core™ i5-9400F + GeForce GTX 1660 Ti Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #16 enestuez dedi: Hocam nasıl yükleniyor ayiptir soylemesi. Genişletmek için tıkla... en temizi güncel müq Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
enestuez dedi: Hocam nasıl yükleniyor ayiptir soylemesi. Genişletmek için tıkla... en temizi güncel müq Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS enestuez Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #17 daxsyl dedi: Windows'u sen yükledin mi? SATA kısmında no device görüyorum bir de information kısmında girdi diskin yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sizlere çok teşekkür ederim sağ olun. Artı 0 Eksi
daxsyl dedi: Windows'u sen yükledin mi? SATA kısmında no device görüyorum bir de information kısmında girdi diskin yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sizlere çok teşekkür ederim sağ olun.
daxsyl Centipat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Core™ i5-9400F + GeForce GTX 1660 Ti Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #18 enestuez dedi: Hocam sizlere çok teşekkür ederim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Önemli değil şimdiden kolay gele Artı 0 Eksi
enestuez dedi: Hocam sizlere çok teşekkür ederim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Önemli değil şimdiden kolay gele