Çözüldü i3 12100F sistem bir anda aşırı yavaşladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UchihaCemali

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SSD MLD/ HDD hitachi
Ekran kartı
Gainward RTX 3060
Anakart
Asus H610M
İşlemci
Intel Core i3 12100F
Merhaba, dün normal bir şekilde bilgisayarı açtım her zaman ne yapıyorsam onu yapıyordum, herhangi bir oyuna girdiğimde fark ettiğim üzere sistemimde aşırı bir yavaşlama vardı. Ne oyun oynatıyordu ne de Google Spotify vb uygulamalar geç açılıyor. Açılsa da ekranının gelmesi bayağı uzun sürüyordu ve aynı sorun hala devam ediyor. Yardımcı olmanızı rica ediyorum. Ne gibi yollar izleyebilirim? Dünden önce bilgisayar mükemmel çalışıyordu.

Çözüm
Arka plan çalışmalarını bir kontrol edin ltf. Bir de Windows güncelleme yaptığında artıklar bırakır. Yardımcı program aracılığı ile onları temizleyiniz. Teşekkürler.

Onları önceden kontrol ettim, günlük de programlar aracılığı ile temizlik yapıyorum sorun onlardan kaynaklanmıyor ne yazık ki.

Sorun çözüldü: Kullandığım anti-virus ve temizlik görevi yapan uygulamayı silince düzeldi.
Arka plan çalışmalarını bir kontrol edin ltf. Bir de Windows güncelleme yaptığında artıklar bırakır. Yardımcı program aracılığı ile onları temizleyiniz. Teşekkürler.

Onları önceden kontrol ettim, günlük de programlar aracılığı ile temizlik yapıyorum sorun onlardan kaynaklanmıyor ne yazık ki.

Sorun çözüldü: Kullandığım anti-virus ve temizlik görevi yapan uygulamayı silince düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı