- RAM
- Hikvision Urien 8x2 DDR4 3200 Mhz
- SSD veya HDD modeli
- Kingston 500 GB M2
- Ekran kartı
- Asus GT 1030 2 GB
- Anakart
- Asus H610M-E D4
- İşlemci
- i3 12100f
Sorunun yazılımsal olduğundan şüpheleniyorum çünkü format attıktan sonra ASUS'un Armoury Crate isimli programını otomatik indirdi Windows, oradan otomatik sürücü güncellemelerinde -ben hepsini kurmuştum manuel olarak ama- sadece chipset güncellemesi eksikti, tikleyip indirmeyi/kurulumu başlattım, daha kurulum bitmeden sistem bir anda hiçbir hata kodu olmadan gücü kesti, sonra otomatik yeniden başladı. Windows yeniden açıldığında masaüstü geldiği gibi tekrar aynı şeyi tekrarladı, gücü kesti fanlar durdu birkaç saniye sonra yeniden başlattı ve bu böyle sürekli devam etti, USB'yi tekrar takıp tekrar format attım bu sefer o sürücüyü elle kurdum fakat şimdi de rastgele bir şekilde aynı şey oluyor. Bazen günlerce olmuyor, bazen bir sabah bir akşam oluyor, bazen 2 kere üst üste oluyor. Sorun nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
Ek bilgi: BIOS güncel, Windows 11 temiz kurulum, lisanslı, bütün güncellemeler yapılı.
Ek bilgi: BIOS güncel, Windows 11 temiz kurulum, lisanslı, bütün güncellemeler yapılı.
Son düzenleyen: Moderatör: