i3-12100F sistem parçaları nasıl?

abc_123

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 11-12 bin civarı bütçem var ve i3-12100F RX 6600 bir sistem toplamak istiyorum. Parçaları adım adım alacağım.
https://www.hepsiburada.com/intel-core-i3-12100f-3-3-ghz-4-cekirdek-12mb-cache-lga1700-soket-10nm-islemci-p-HBCV00001RYJZO?magaza=Hepsiburada
Kasa konusunda F/P 80+ PSU'lu bir kasa önerinizi bekliyorum. PSU ayrı da olabilir F/P olduğu sürece.

Parçaları adım adım alacağım için soruyorum, sizce hangi parçaların fiyatları şu an için uygun? Yani önce hangilerini alayım? Bu fiyata kaçmaz dediklerinizi önce alacağım.

Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Toplamak pahalıya gelir, yakında şöyle bir hazır sistem çıkacak şeklinde önerilerinizi de alabilirim. Piyasadan çok haberim yok ama ekran kartı, işlemci ve RAM fiyatları piyasaya göre uygun gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart uyumsuz, bütçeyi artırma imkanın yok mu? AM4 anakartlara değil de FCLGA 1700 anakartlara bakman lazım şu an, Intel sistem topluyorsun çünkü.

Bütçe az biraz sarkarsa şunları önerebilirim:

Ya da direkt en kötü senaryon bu olsun işte, daha aşağısına inmeye gerek yok:

Son düzenleme:
Anakart uyumsuz, bütçeyi artırma imkanın yok mu? AM4 anakartlara değil de FCLGA 1700 anakartlara bakman lazım şu an, Intel sistem topluyorsun çünkü.

Bütçe az biraz sarkarsa şunları önerebilirim:

Ya da direkt en kötü senaryon bu olsun işte, daha aşağısına inmeye gerek yok:

Teşekkür ederim, peki şu an fiyatı uygun kaçırma dediğiniz bir parça var mı? Ekran kartı, işlemci ve RAM ucuz gibi geldi. Adım adım alacağım için soruyorum.

Rica ederim. Şu an pek yok, ekran kartı ve işlemcinin en ucuzuna bakarsak ikisi de 200 TL daha ucuza geliyor sadece. Belki hazır sistem vardır şu an, onu @Emma Stone ve @messinicocugu daha iyi bilir. Şu an benim bildiğim iyi bir hazır sistem yok o fiyata.

Game of Zone güvenilir bu arada, birkaç gün önce kulaklık almıştım. İlgiliydiler.

XPG Hunter 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 RAM - Hepsiburada

PNY 500 GB XLR8 CS3030 - akakçe

Şimdilik en mantıklısı bu gibi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı