i3-12100F sistemde RX580 kart sorun yaratır mı?

Bütçe
5000

effexor

Hectopat
i3 12100F işlemcime RX 580 almayı düşünüyorum, sorun yaşar mıyım? Darboğaz vs. hakkında pek bilgim yok, bu ekran kartını alınır mı? Düşündüğüm model bu, ancak bu modelde de kararsız kaldım. AMD markalı modelden daha fazla incelemesi vesaire var. Ne önerirsiniz?

Bütçeniz 5000 lira, ikinci el almayı düşünürseniz daha güzel bir ekran kartı alabilirsiniz pek uygun olmaz ona.

i3 12100F işlemcime RX 580 almayı düşünüyorum, sorun yaşar mıyım? Darboğaz vs. hakkında pek bilgim yok, bu ekran kartını alınır mı? Düşündüğüm model bu, ancak bu modelde de kararsız kaldım. AMD markalı modelden daha fazla incelemesi vesaire var. Ne önerirsiniz?

AMD tarafında, RX 6700 XT. NVIDIA tarafında, RTX serisi varsa bakabilirsiniz 3060 ve üstü.

Çok mantıksız hocam resmen dolandırılmaya gönderiyorsunuz adamı, sıfır kapalı kutu ama garantisi yok ne saçma bir olay bu? Hani deseki zamanında ben aldım garantisi bitti hiçbir şey yazmadan öyle atmış ilanı. 5000 lira verip de ne olduğunu bilmediğim ürün almam, ki bence 2 fanlı model alınmamalı o paraya.

Çok mantıksız hocam resmen dolandırılmaya gönderiyorsunuz adamı, sıfır kapalı kutu ama garantisi yok ne saçma bir olay bu? Hani deseki zamanında ben aldım garantisi bitti hiçbir şey yazmadan öyle atmış ilanı.
İlla bunu alsın demedim o fiyata bu var mesela bağlamında attım.

2048SP modeli RX 570 gibi bir şey. Sıfır alınmaz zaten o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı