i3 12100F sistemde Valorant 300 FPS veremiyor

Artık çok can sıkıcı olmaya başladı paramızla rezil oluyoruz üstüne oyun oynayamıyoruz.

Sisteminizde ben sıkıntı olduğunu düşünüyorum, GTX 1070 R5 3600 ile 200-250 civarı alıyorum ben takdir edersiniz ki sizin sisteminizde çok daha yüksek olmalı. İşlemciniz ısınıp frekans kısıyor olabilir mi?

rx 6500 xt i5 11600k ile 300 fps normal maçta alıyorum ki alıştırmada kim bilir ne olur siateminizde bence sorun var.

Güncellemeden kaynaklı optimizasyon sorunu olduğu söylendi hemen hemen her oyuncuda var bu problem herkesin fps i düştü

İşlemci i3 kanka ondan olabilir. Valorant işlemciye yüklenen bir oyun.

Artık ben de öyle olduğunu düşünmeye başladım ama işlemci 66-70 derece arasında geziyor daha üstünü daha görmedim.

Artık ben de öyle olduğunu düşünmeye başladım ama işlemci 66-70 derece arasında geziyor daha üstünü daha görmedim.

İşin komik yanı önceki yama da benim sistemim (i5-1135G7 NVIDIA MX350 16 GB RAM) aşırı kasıyor ve input lag sıkıntısı vardı. Şu an çözüldü yağ gibi akıyor.

İntel işlemcilerin önbelleği biraz az olduğu için amd işlemciler valorant cs2 gibi oyunlarda daha iyi performans veriyor.

Valorant'a gelen güncellemelerden kaynaklı. Sisteme göre yine FPS'iniz iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…