i3-12100F sistemde Valorant'ta düşük GPU kullanımı oluyor

İşletim sistemi
Windows 10
Valorant DX11 oyunu, önce bunu bilmen lazım.
Tamam doğrudur. Ama CS'de de aynı muhabbet oldu. Bende mağdurum, çözüm arıyorum. Herhangi bir firmaya çamur atmaya çalıştığım falanda yok. Siz gerilmişsiniz.

Drop işlemci kaynaklıdır. Bu oyunların ekran kartıyla hiçbir alakası yok. Fakat siz bildiğinizi okuyun bakalım, çözüm sunun arkadaşa. Ben bekliyorum.

Valorant DX11 oyunu, önce bunu bilmen lazım.

Burada bilgi yarıştırmıyoruz. Konumuz hangi işlemci daha yüksek fps alır değil. Valorant bu işlemciye drop yaptırmaz. İmkanı yok. Sen de bunu anla. Olur mu?

Son düzenleme:
Tabi efendim. Alırsın alırsın. 5600’ün, 12400F’nin 450 FPS verdirdiği oyunda 12100F, 11400F ile 450 alıyordun aynen öyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yüksek ayarlarda 350FPS alıyor. Bakınız bunu da ben uydurmadım, video söylüyor.

Burada bilgi yarıştırmıyoruz. Amacımız hangi işlemci daha yüksek fps alır değil. Valorant bu işlemciye drop yaptırmaz. İmkanı yok. Sen de bunu anla. Olur mu?
Öyle bi yaptırır ki sen bile şaşırırsın.
Adamda 32 RAM var muhtemelen 3600 Mhz. Detaylar.

Burada atışmanın bir anlamı yok bende mağdurum bir bilgisi olan varsa yazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baksana şu arkadaşa. i3 12100f ile ne güzel drop yiyor. Daha fazla kafa patlamak istemiyorum.

Son düzenleme:
Tamam doğrudur. Ama CS'de de aynı muhabbet oldu. Bende mağdurum, çözüm arıyorum. Herhangi bir firmaya çamur atmaya çalıştığım falanda yok. Siz gerilmişsiniz.
Arkadaş 5800X 3D'ye bir ton para vermiş işlemci çok önemli he de geç ya mesajlarına bak adamın şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…